Tiedetään, että vihreitä tulisi nauttia päivittäin, mutta lehtikaalin, pinaatin, nokkosen ja monen muun vihreän sisällyttäminen ruokavalioon sellaisenaan ja isoissa määrissä voi olla hankalaa. Onneksi on olemassa helppo ratkaisu – valmis viherjauhesekoitus, joka tarjoaa kasvikunnan ravinnetiheimmät vihreät yhdestä purkista.

Perinteisen viherjauheen maku ei välttämättä hivele kaikkien makuhermoja, mutta onneksi saatavilla on myös raikkaat ja hyvänmakuiset Green Superfood -viherjauheet. Emme keksi enää yhtään syytä, miksi joku jättäisi viherjauheen hyllylle!

Mikä tekee viherjauheesta niin mahtavan?

Vain yksi purkki riittää! Olemme valinneet viherjauhesekoituksiimme parhaimmiston maailman ravinnetiheimmistä vihreistä, jotta valintasi olisi mahdollisimman helppo ja kustannustehokas. Et siis tarvitse yhdeksää erilaista purkkia tai niputtain tuoretta pinaattia, lehtikaalia ja nokkosta. Yhdessä purkissa yhdistyy optimaalisessa sekoitussuhteessa lyömätön yhdistelmä kasvikunnan tärkeitä ravinteita. 

Uniikit raaka-aineet. Monipuolisista viherjauheistamme löytyy myös kasvikunnan sellaisia ravinnepommeja, joita ei muuten tulisi syötyä. Tällaisia ovat esimerkiksi makean veden levät spirulina ja chlorella. Viherjauheissamme on myös jäljellä suolistoa hellivät kasvien kuitupalaset.

Tehokkuus. Viherjauheissamme käytettävät vihreät on kylmäkuivattu kasvien ravinteiden säilymisen ja parhaan imeytyvyyden takaamiseksi. Valmiin viherjauhesekoituksen avulla lisäät päiviisi lähes huomaamatta aimon annoksen erilaisia vihreitä ja varmistat, että saat päivittäin riittävän määrän vitamiineja, hiven- ja kivennäisaineita.

Helppo- ja monikäyttöisyys. Viherjauheen käyttö on helppoa! Lisää tee- tai ruokalusikallinen viherjauhetta esimerkiksi smoothien, mehun tai vesilasillisen joukkoon. Voit käyttää viherjauhetta myös raakaleivonnaisten valmistuksessa.

Lukuisia hyötyjä. Vihreät toimivat rakennusaineena etenkin terveelle verelle ja energia-aineenvaihdunnalle. Lisäksi lehtivihreä eli klorofylli on täydellinen puhdistusaine elimistölle. Lisäksi se edistää ruoansulatusta ja pitää huolta suolistostasi ja sitä kautta myös ulkoisesta kauneudesta, kuten ihosi hyvinvoinnista. Päivä lähtee reippaasti käyntiin, kun sekoitat aamun ensimmäiseen vesilasilliseen viherjauhetta ja tilkan luomulaatuista sitruunamehua. 

Miten viherjauhetta voi käyttää?

Käytä viherjauhetta veden tai mehun seassa, erilaisissa viherjuomissa sekä smoothieissa. Foodinin viherjauhe sopii erinomaisesti myös raakaleivontaan tasapainottamaan makeita herkkuja. Käyttö kannattaa aloittaa maltillisella määrällä, tee- tai ruokalusikallinen viherjauhetta riittää hyvin.

Joillekin viherjauheen maku saattaa aluksi tuntua liian vahvalta ja vihreän makua saa taitettua kätevästi sitruunan ja marjojen hapoilla. Myös erilaiset öljyt tasapainottavat vihreän makua ja smoothieta tehdessä blenderiin kannattaa sujauttaa myös oliiviöljyä tai avokadoa, joka tekee smoothiesta lisäksi ihanan kuohkean.

Löydä sopiva viherjauhe valikoimastamme

Paljon toivotut Green Superfood -viherjauhesekoitukset Fresh Lemon Lime ja Tropical Energy tarjoavat purkin täydeltä ravinteita maailman ravinnetiheimmistä viherkasveista (vehnänoras, ohranoras, pinaatti, spirulina, lehtikaali, nokkonen ja chlorella), aidosti maistuvassa muodossa. Jauheista löytyy viherkasvien lisäksi myös muita uniikkeja raaka-aineita, jotka tuovat jauheisiin energisoivia komponentteja ja raikasta makua, jota ei tarvitse sitruunalla tai smoothien seassa peittää. Lisää lusikallinen jauhetta veden sekaan ja nauti! Tämän helpommaksi ja maistuvammaksi ei vihreiden nauttiminen muutu.

Viherjauheiden klassikko! Valikoimaamme on kuulunut jo monen monta vuotta luomulaatuinen, seitsemän eri viherkasvin viherjauhesekoitus, joka on vakiinnuttanut paikkansa jo monen arjessa. Monipuolisesta sekoituksesta löytyy vehnäorasta, ohraorasta, pinaattia, spirulinaa, lehtikaalia, chlorellaa ja nokkosta. 

19,90 
Lisää ostoskoriin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulla ei ole vielä tuotteita toivelistalla. Jos haluat tallentaa tuotteen toivelistallesi klikkaa sen kohdalla näkyvää sydänkuvaketta.

Toivelista