Vaajakoskelainen Foodin laajentaa luonnon omista raaka-aineista valmistettavien tuotteiden valikoimaansa tuomalla markkinoille Maailman Vegaanipäivänä kuluttajien toivomia uutuuksia sekä joulunajan herkkuklassikoita. 

Te toivoitte, me valmistimme

Hitiksi noussut Foodinin valkosuklaa kietoutuu nyt myös herkullisiin luomulaatuisiin mansikoihin sekä cashewpähkinöihin. Foodinin missiona on tarjota parempaa ruokaa paremmalle huomiselle. Haluamme rakentaa Suomeen ruokakulttuuria, jossa jokaisella on mahdollisuus tehdä hyviä valintoja, mausta tinkimättä. 

Olemme ehdottomasti myös sitä mieltä, että herkuttelu kuuluu arkeen – siksipä valmistamissamme suklaaherkuissa ei ole käytetty lisä-, säilöntä- tai makeutusaineita. Valkosuklaakuorrutetut cashewpähkinät ja mansikat ovat täydellinen jälkiruoka aivan sellaisenaan, mutta ne sopivat myös monipuolisesti leivonnaisten koristeeksi, muffinien täytteeksi tai vaikka jäätelöannoksen viimeistelijäksi”, kertoo Foodinin omistaja ja luova johtaja Maria Jalkanen. 

Foodinin uudet pehmeällä ja makealla maidottomalla valkosuklaalla kuorrutetut cashewpähkinät ja mansikat ovat luomulaatuisia. 

Olemme iloisia, että pääsimme lanseeraamaan juuri tänään nämä kuluttajien toivomat maidottomat valkosuklaatuotteet”, iloitsee Maria Jalkanen viitaten Maailman Vegaanipäivään, jota vietetään tänään. 

Jouluiset klassikot Foodinin tapaan

Manteli-rusinasekoitus on suomalaisten joulupöytien suosikki. Foodinin luomulaatuinen versio tästä perinteisestä höyryävän glögijuoman viimeistelijästä sopii erinomaisesti myös monenlaiseen koristeluun ja leivontaan.  

Sekahedelmät ovat todellinen vanhanajan klassikko, joita on tarjoiltu sellaisenaan joulupöydän herkkuna tai keitetty sekahedelmäsopaksi. Luomulaatuiset taatelit, aprikoosit, luumut ja viikunat muodostavat pehmeän, hedelmäisen makuyhdistelmän, joka maistuu toki mihin vuodenaikaan tahansa! Sekahedelmät ovat herkullinen naposteltava sellaisenaan, ja niitä voi hyödyntää muiden jouluruokien koristelussa ja kattauksen kaunistamisessa.  

Markkinassa oli aukko luomulaatuisille jouluisille klassikolle ilman e-koodeja ja rikkidioksidia. Juuri sekametelisoppa ihastuttaa vuodesta toiseen ja on minun henkilökohtainen suosikkini joulun perinneruuista. Se tuo omat lapsuuden joulut aina elävinä mieleeni”, kertoo Foodinin omistaja ja luova johtaja Maria Jalkanen 

Sekahedelmät maistuvat erinomaiselta myös trooppisen hedelmäsalaatin joukossa, ja manteli-rusinasekoitusta voi hyödyntää vaikkapa oman granolan valmistuksessa. Vain mielikuvitus on rajana! 

Kaikki uutuudet valmistetaan Foodinin Vaajakosken tehtaalla uusiutuvaa aurinkoenergiaa hyödyntäen. Uutuusherkut ja jouluiset klassikot eivät tuttuun tapaan sisällä lainkaan palmuöljyä, ja ne valmistetaan vain kasvipohjaisista raaka-aineista, Foodinin tarkalla laatustandardilla. 

Uutuudet 10/2021: 

Foodin Valkosuklaamansikka, Luomu 50g 

Foodin Valkosuklaacashew, Luomu 60g 

Foodin Manteli-Rusina, Luomu 100g 

Foodin Pehmeät sekahedelmät, Luomu 250g 

Lisätiedot:

Maria Jalkanen / Omistaja, Luova johtaja, +358 44 021 0193, maria@foodin.fi
Susanna Kallio / Viestintä ja markkinointi, +358 50 546 2885, susanna.kallio@foodin.fi 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulla ei ole vielä tuotteita toivelistalla. Jos haluat tallentaa tuotteen toivelistallesi klikkaa sen kohdalla näkyvää sydänkuvaketta.

Toivelista