Parempaa ruokakulttuuria edistävän Foodinin uutuudet, optimaalista nestetasapainoa ylläpitävät elektrolyyttijauheet vastaavat kuluttajien toiveisiin ja elektrolyyttijauheiden kasvavaan kysyntään. Foodin tuo markkinoille myös uutuuksia kesän ruokasesonkiin ja parempiin herkutteluhetkiin. 

”Elektrolyyttijauheiden kysyntä on ollut pitkään kasvussa ja olemme jo vuosia miettineet oman vaihtoehtomme tuomista markkinoille. Nyt ajankohta on vihdoin oikea. Valikoimassamme ei ole ollut suoraan nesteytykseen liittyvää tuotetta ja jos tarkastellaan terveyden peruspilareita, on elektrolyyttijauhe tärkeä täydennys tuoteportfolioomme”, Foodinin tuotekehitysjohtaja ja osakas Jaakko Halmetoja kertoo. Elektrolyyttijauheet ovat olleet suosiossa erityisesti aktiivisesti urheilevien ja ketoruokavaliota noudattavien keskuudessa, mutta Foodin haluaa tuoda helppokäyttöiset tuotteet kaikkien saataville. Elektrolyyttijauheista hyötyvät monen ikäiset lukuisissa eri käyttötilanteissa aina ikääntyvän suonenvedosta nuorten helteisiin urheiluturnauksiin ja kesän festarikävijöihin. Nesteyttävä elektrolyyttijauhe sopii käytettäväksi aina hikoillessa ja purkki kulkeekin helposti mukana treeneissä, golfkierroksella, ranta- tai saunakassissa.

Raikkaat uutuudet tarjoavat kesäkaudelle elektrolyyttejä juuri oikeassa suhteessa nestetasapainon ylläpitämiseen

Foodinin sokerittomat elektrolyyttijauheet Sitrus ja Marjaisa sisältävät keskeisten elektrolyyttien lisäksi muun muassa OptiMSM-jauhetta, C-vitamiinia, Guérande merisuolaa sekä hivenaineita, jotka tukevat jauheen nesteyttäviä omaisuuksia. CelticSea Salt® -hivenainesekoitus ja kaliumin lähteenä toimiva AquaminF-merileväuute ovat luonnollisia raaka-aineita, joita markkinoiden muista elektrolyyttijauheista ei löydy. Makeutta jauheet saavat luonnollisesta stevia-kasvin lehtiuutteesta valmistetusta stevioliglykosidista. Omaan tuotantoonsa ja reseptiikkaansa panostava Foodin valmistaa elektrolyyttijauheet monien muiden tuotteidensa tapaan Vaajakosken hiilineutraalilla tehtaallaan.  

Kierrätettävän lasipurkin mukana tulee kätevä annostelumitta (5 g) ja elektrolyyttijauheen voi sekoittaa vapaasti haluamansa nesteen joukkoon. ”Uskomme, että hyvänmakuiset ja helppokäyttöiset elektrolyyttijauheet innostavat ihmisiä huolehtimaan riittävästä nesteytyksestä ja nestetasapainosta. Tehokas nesteytysjuoma syntyy yksinkertaisesti sekoittamalla elektrolyyttijauhetta kylmään veteen, kivennäisveteen tai kookosveteen”, Halmetoja vinkkaa.  

Uutuuksia myös kesän ruokasesonkiin ja picnic herkkuhetkiin

Aromaattinen punaisesta ja mustasta luomuriisistä koostuva riisisekoitus on mitä mainioin lisuke osaksi raikkaita salaatteja, grilliruokia tai kasvispaistoksia. Suussa sulava valkosuklaavadelma saapuu huippusuositun valkosuklaamansikan, -rusinan ja -cashewpähkinän rinnalle ilahduttamaan kaikenikäisiä herkuttelijoita. Vegaanisella valkosuklaalla kuorrutettu vadelma on monikäyttöinen naposteltava, herkku ja eväs. Uutuusherkku valmistetaan tuttuun tapaan ilman eläinperäisiä ainesosia tai palmuöljyä, ja vain uusiutuvaa aurinkoenergiaa hyödyntäen – ne ovat siis parempi herkku sinulle ja planeetallemme! 

Foodinin uutuudet tulevat myyntiin toukokuussa 2022 hyvin varustettuihin ruokakauppoihin, erikoismyymälöihin sekä Foodinin verkkokauppaan.  

Uutuudet 5/2022: 

Foodin Elektrolyyttijauhe Sitrus, 120g

Foodin Elektrolyyttijauhe Marjaisa, 120g

Foodin Valkosuklaavadelma, 50g

Lisätiedot:

Susanna Kallio / Viestintä ja markkinointi, +358 50 546 2885, susanna.kallio@foodin.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulla ei ole vielä tuotteita toivelistalla. Jos haluat tallentaa tuotteen toivelistallesi klikkaa sen kohdalla näkyvää sydänkuvaketta.

Toivelista