Pehmeät luomulaatuiset sekahedelmämme vievät klassikon uudelle tasolle. Sekahedelmäkiisseli, joka tunnetaan myös sekametelisoppana, on jouluinen jälkiruoka, jota nautitaan usein riisipuuron kanssa. Se maistuu myös jouluaaton jälkiruokana kermavaahtonokareen kera.
AINESOSAT
4 annosta
1 pss Foodin Luomu Pehmeät sekahedelmät
1,2 l vettä
½-3/4 dl Foodin Luomu Kookossokeria
ripaus Foodin Luomu Ceylon Kanelia
1 dl vettä
½ dl perunajauhoja
VALMISTUSOHJE
Liota sekahedelmiä vedessä ensin noin puoli tuntia. Lisää sitten joukkoon kookossokeri ja kaneli ja anna kiehua hiljalleen kunnes sekahedelmät pehmenevät.
Sekoita vesi ja perunajauhot keskenään ja valuta ohuena nauhana höyryävään liemeen koko ajan sekoittaen. Anna kiisselin pulpahtaa, mutta älä keitä. Tarkista maku.
kyllä olen tuollaista “sekametelisoppaa tehnyt ja kun liotin kunnola, niin ei tarvinnut yhtään sokerilisää. Aivan ihania reseptejä niinettä kaikki innostaisivat kokkailemaankin!