Foodinin Proteiinijauheet

Proteiinijauheet on helppo ja vaivaton tapa lisätä päivittäistä proteiininsaantia. Valikoimastamme löydät vatsaystävällisen heraproteiinin ja valikoiman eri kasviproteiinin lähteitä.

Löydät valikoimastamme kotimaisen heraproteiini ja kasviperäiset riisi-, herne ja hamppuproteiinin sekä Suomen ensimmäisen niittyheraproteiinin, joka on valmistettu ruoholla ruokittujen lehmien maidosta. Maustamattoman lisäksi hera-, riisi- ja herneproteiineimme on saatavilla myös vaniljan ja suklaan makuisena. Proteiinijauheemme on makeutettu luonnon aidoilla mauilla, kuten raakakaakaolla ja vaniljalla keinotekoisten aromeiden sijaan.

Palautumisen tueksi

 

Tehosta palautumista fyysisen suorituksen jälkeen nauttimalla proteiinia sisältävä palausjuoma. Riittävä proteiininsaanti on tärkeää kehitykselle ja suorituskyvylle, minkä vuoksi aktiivisten ihmisten on tärkeä pitää huolta riittävästä proteiininsaannistaan.

Lisää kylläisyyttä

 

Proteiini on tärkeä osa ruokavaliota, sillä se tuo kylläisyyden tunnetta. Sen riittävä nauttiminen voi myös parantaa aineenvaihduntaa ja täten sillä on positiivinen vaikutus painonhallinnassa. Proteiinia on helppo lisätä mm. smoothieiden, puurojen ja chiavanukkaiden joukkoon.

Ravinteikasta leivontaa

 

Voit käyttää proteiinijauheitamme myös osana leivontaa. Niiden maku ja koostumus sopivat hyvin korvaamaan osan leivonnaisiin tarvittavista jauhoista, proteiinijauheita voit käyttää myös kastikkeiden valmistukseen tai osana raakasuklaiden ja -patukoiden valmistusta.

Reseptit

Kerros-suklaavanukas

Kerros-suklaavanukas

Kerros-suklaavanukas"Kerros-suklaavanukas on helppo valmistaa ja siinä yhdistyy tasapainoisesti raikas marja ja täyteläinen suklaa. Reseptin on luonut hyvinvointi- ja ravintovalmentaja Leeni Viio, joka auttaa ihmisiä löytämään aidon terveyden kestävällä...

×  

 

Total: 24.90

Proceed to Checkout

Coupon/Referral Code? You'll enter that at checkout.