Ainutlaatuinen Oodi Suomen Luonnolle -jauhe on täynnä luontomme parhaita antimia

Suomen luonnon päivänä 27.8. siimesten suojista parrasvaloihin pelmathaa Ruohonjuuren ja Foodinin yhdessä ideoima jauhesekoitus, joka on valmistettu Suomessa luontomme parhaimmista antimista. Yhteistyössä suunniteltu tuote juhlistaa myös Ruohonjuuren ja Foodinin 10-vuotis juhlataipaletta.

Oodi Suomen Luonnolle –jauhe on raaka-aineiden rakkauskirje ja kunnianosoitus meitä ympäröivälle kauneudelle. Jauhesekoitus kietoo yhteen metsiemme perinteikkäimmät hyötymarjat, villivihannekset, rohdoskasvit ja –sienet. Tuotteen tarina tiivistää itseensä koko luontomme ytimen ja elinvoimaisuuden kaikkine osineen – aina maaperän hyvistä bakteereista juurten kautta lehtiin, puiden tuottamiin tehoaineisiin sekä kesäyössä kypsyviin villeihin marjoihin.

“Punaisena lankana punoutuu ajatus siitä, kuinka tiivistää Suomen luonnon makeimmat raaka-aineet eri osa-alueilta ekaa kertaa yhteen sekoitukseen. Eli sekä villiä marjaa, juurten taikaa, villivihannesten lehteä, sipaus sienimaailmaa, bakteerien eliökuntaa ja puiden eri osien viisautta. Sopivasti ylpeydellä ytyjä juttuja monimuotoisuutta korostaen – aitoja raaka-aineita, jotka maistuvat ja tuntuvat luonnolle”, pohjustaa jauheen kehittämiseen oivallisen osaamisensa likoon laittanut Jaakko Halmetoja ja jatkaa “Funktionaalisuuden puolesta sekoitus sisältää aikamoisen laajan ja uniikin spektrin tehoaineita, jotka tukevat terveyttä varsin monipuolisesti. Suomen leveyspiireillä kiehtovin kemia tiivistyy luonnollisesti metsämarjoihin, puihin ja villien kasvien eri osiin. Tähän tuotteeseen valittiin vahvoja ja puhtaita uutejauheita sekä hellävaraisia käsittelymenetelmiä, jotta hienovaraisimmatkin nyanssit säilyvät mukaan kotikeittiöön asti. Makua ei lähdetty myöskään maskeeraamaan makeuttajilla tai muilla kikoilla – tuotteen ideana on maistua tykiltä!”

“Punaisena lankana punoutuu ajatus siitä, kuinka tiivistää Suomen luonnon makeimmat raaka-aineet eri osa-alueilta ekaa kertaa yhteen sekoitukseen”, Foodinin kehityspäällikkö Jaakko Halmetoja kertoo.

Oodi Suomen Luonnolle -jauheessa yhdistyy Suomen luonnon parhaat antimet. Yhteistyössä suunniteltu tuote juhlistaa myös Ruohonjuuren ja Foodinin 10-vuotis juhlataipaletta.

Oodi Suomen Luonnolle -jauhe 100g

Kauniiseen purkkiin pakattu jymyjauhe sopii käytettäväksi parhaiten esimerkiksi smoothien, puuron tai jogurtin sekaan sekoitettuna. Jauhe on myös loistava lahjaidea luonnon antimia arvostavalle.Ainesosat: Nokkonen, mustikka, puolukka, pakuriuute, kuusenkerkkä, ruusujuuri, männynkuoriuute, BC30 Bacillus Coagulans -probiootti

Lisää ostoskoriin

Oodi Suomen Luonnolle -jauhe on myynnissä Ruohonjuuren ja Foodinin verkkokaupoissa sekä Ruohonjuuren myymälöissä kautta maan. Kokeile ja ota luonnon parhaat antimet osaksi päivittäistä ruokavaliota!

Tähtäimessä tuotesarja kotimaan metsien arvokkaimmista antimista

Suomen luonnon päivänä julkaistava jauhe on vasta alkusoittoa kotimaan metsien arvokkaimpia antimia esiintuovalle tuotesarjalle, jonka Ruohonjuuri ja Foodin ovat yhdessä kehitelleet. Nähtäväksi siis jää, mitä muita luontosuhdetta syventäviä aistinautintoja yritykset yhdessä markkinoille lanseeraavat!