Nämä hauskat pienet marjaleivokset valmistuvat käden käänteessä Foodin granolapatukoista. Pursota päälle jugurtilla, koivusokerilla ja vaniljalla maustettua vispiä tai kermavaahtoa ja koristele leivos tuoreilla marjoilla sekä syötävillä kukilla.
AINEKSET
4 Foodin Berry Bliss granolapatukkaa
1 rkl Foodin kookosöljyä
1 rkl juoksevaa makeutusta kuten hunajaa tai vaahterasiirappia
Ripaus suolaa
Päälle:
Vaahdotettua kasvisvispiä tai kermavaahtoa
Jugurttia
Foodin koivusokeria ja vaniljajauhetta
Tuoreita marjoja ja syötäviä kukkia
VALMISTUS
Blendaa granolapatukat, kookosöljy, makeutus ja suola helposti muotoiltavaksi taikinaksi. Painele taikina pienen vuoan pohjalle n.1 cm paksuiseksi. Laita taikina jääkaappiin jähmettymään.
Sekoita yhteen n.2 dl valmista vispiä tai vaahtoa sekä n.0,5 dl täyteläistä maustamatonta jugurttia (esim.kookosjugurtti tai turkkilainen jugurtti), koivusokeria ja vaniljajauhetta maun mukaan.
Pilko jähmettynyt levy pieniksi paloiksi ja pursota palojen päälle vispiä tai vaahtoa. Koristele palat marjoilla ja syötävillä kukilla.
Huom. Leivospalat pysyvät parhaiten kasassa hieman viileinä.