Kesän helpot kermaiset jäätelöpuikot valmistetaan täyteläisestä Foodinin kookosmaidosta, ihanan makeasta valkosuklaa Herkkuisasta sekä tuoreista mansikoista. Testaa puikkoja myös kesän muilla tuoreilla marjoilla!
ainesosat
6 pientä puikkoa
1 dl Foodin kookosmaitoa
1 dl sulatettua / sulaa Herkkuisa valkosuklaata, joka luomu tai sokeroimaton versio
150 g tuoreita mansikoita, lisäksi muutama mansikka koristeeksi
ohje
Blendaa tehosekoittimessa kookosmaito, valkosuklaa Herkkuisa ja mansikat sileäksi seokseksi. Leikkaa muutama mansikka ohuiksi siivuksi ja asettele niitä jäätelömuotin reunoille. Kaada blendattu seos muotteihin ja pakasta yön yli.
Liota jäätynyttyä muottia hetken kuumassa vedessä ja irrota jäätelöpuikot varovasti muotista.
Vinkki: Jos mansikat eivät ole kovin makeita, kannattaa lisätä seokseen makeutusta esim. 1 – 2 rkl kookosnektaria.
Huom. Kesällä Foodinin valkosuklaa Herkkuisa pysyy useimmiten nestemäisenä huoneenlämmössä. Jos säilytät tuotetta jääkaapissa, sulata sitä hetken aikaa esim. vesihauteessa, jotta saat helposti otettua purkista yhden desin reseptiä varten.