Ksylitolilla makeutetun pehmeän kookospannacottan lisukkeena maistuvat kauniit, raikkaat hedelmät kuten kiwit, mangot ja passionhedelmät. Kata pääsiäisen kaunis jälkiruoka tarjottimelle ja koristele annokset tuoreella mintulla.
Kookospannacotan ainesosat
1 purkki (330 ml) Foodinin kookosmaitoa
1 tl agar agaria
3 rkl Foodinin ksylitoli koivusokeria
½ tl Foodinin jauhettua kardemummaa
Lisäksi: Foodinin neitsytkookosöljyä vuokien voiteluun
Tarjoilua varten: pilkottuja kiwejä, mangoja, passionhedelmää ja minttua sekä Foodinin kookosnektaria
Kookospannacotan valmistusohje
Voitele pieniä vuokia tai esimerkiksi muffinssivuoan kolot kookosöljyllä.
Keitä kattilassa kookosmaitoa, agar agaria, koivusokeria ja kardemummaa ohjeen mukaan, noin pari minuuttia, tai kunnes agar agar on liuennut seokseen. Kaada seos vuokiin tai muffinssivuoan koloihin ja laita kylmään muutamaksi tunniksi.
Kumoa pannacotta leivinpaperin päälle. Voit auttaa veitsessä reunoista, jotta saat pannacottan irtoamaan vuoasta.
Siirrä pannacottat tarjoilulautaselle ja koristele pilkotuilla hedelmillä ja passionhedelmällä. Laita kunkin annoksen päälle vielä tuoretta minttua sekä kookosnektariraidat.