Goi Cuon kesärullat Foodinin tapaan täytetään värikkäillä kasviksilla, shiratakinuudeleilla sekä rouskuvilla kuivapaahdetuilla maustetuilla cashewpähkinöillä. Kesärullat dipataan inkiväärillä ja curryjauheella maustettuun mantelitahnapohjaiseen kastikkeeseen.
AINEKSET
Kastike
1 dl Foodin mantelitahnaa
1 dl vettä
2 rkl Foodin umamikastiketta
2 rkl Foodin sitruunamehua
1 tl Foodin jauhettua inkivääriä
1 tl Foodin mietoa curry maustetta
½ tl suolaa
Kesärullat
1-2 pakkausta Shiratakinuudeleita
Värikkäitä kasviksia, kuten paprikoita, kaalia, kurkkua, avokadoa, salaattia, yrttejä
2 pussia Foodin cashewpähkinöitä esim. Chili Garlic ja Curry Lemon
vähintään 10 kpl Riisipapereita
VALMISTUS
Sekoita ensin kastikkeen ainekset yhteen.
Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.
Pilko kasvikset ohuiksi suikaleiksi.
Kostuta keittiöliina ja laita se tasaiseksi alustalle.
Liota yhtä riisipaperia kerrallaan n. 20 sekunnin ajan, jotta se pehmenee.
Asettele riisipaperi varovaisesti kostealle keittiöliinalle.
Kokoa riisipaperin keskelle täytteitä. Se täyte, jonka laitat pohjalle, näkyy tarjoillessa, joten kannattaa laittaa ensimmäisenä esim. kauniita yrttejä.
Kokoa sen jälkeen kerrokset kasviksia, nuudeleita sekä lopuksi päälle pähkinöitä.
Taittele riisipaperi varovaisesti jokaiselta puolelta kohti keskustaa tiiviiksi paketiksi.
Toista, kunnes olet käärinyt jokaisen rullan.
Ripottele rullien päälle vielä seesamin siemeniä. Dippaa rullat kastikkeeseen ja nauti!
Vinkki: Voit nauttia kesärullia myös paistettuna! Paista kesärullia Foodinin oliiviöljyssä noin pari minuuttia per puoli, tai kunnes riisipaperi selvästi ruskistuu ja tulee rapeaksi.