Ihanan mehevä vadelma-kookos crumble on täydellinen jälkiruoka niin arjen hemmotteluun kuin viikonlopun herkkuhetkiin. Raikas vadelma-kookostäyte ja rapea murupinta luovat yhdessä vastustamattoman makuelämyksen. Voit tarjoilla crumblen myös lämpimänä jäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa!
AINEKSET
Marjat:
400 g pakastettuja vadelmia
½ dl Foodin kookossokeria
1 tl Foodin vaniljajauhetta
1 rkl perunajauhoja
Crumble:
3 dl gluteenittomia kaurahiutaleita
1 dl Foodin mantelijauhoa
1 dl Foodin kookossokeria
1 dl Foodin kookoshiutaleita
½ dl vaahterasiirappia
½ tl Foodin hienoa merisuolaa
75 g Foodin gheeta tai kookosöljyä
VALMISTUS
Lämmitä uuni 200 asteeseen ja vuoraa kakkuvuoka leivinpaperilla. Sekoita kulhossa vadelmat, kookossokeri, vaniljajauhe ja perunajauhot. Kaada vuokaan ja levitä tasaisesti. Sekoita toisessa kulhossa kaurahiutaleet, mantelijauho, kookossokeri, kookoshiutaleet, vaahterasiirappi ja merisuola. Sulata ghee tai kookosöljy ja sekoita kuivien aineiden joukkoon murumaiseksi seokseksi. Ripottele muruseos vadelmien päälle ja paista 20 minuuttia. Anna jäähtyä ennen tarjoilua.
POIMI AINEKSET SUORAAN VERKKOKAUPASTAMME

