RAAKASUKLAARUSINAT JA VALKOSUKLAARUSINAT FOODININ TAPAAN
Suklaarusinat valmistetaan käsityönä Suomessa, suklaarusinoiden pääkaupungissa Vaajakoskella! Meidän versiomme suomalaisesta suosikkiherkusta on valmistettu kestävän kehityksen mukaisesti raakasuklaasta, luomurusinoista sekä pehmeästä, makeasta valkosuklaasta. Suklaarusina on monelle se lapsuuden ehdoton ykköskarkki, jonka pehmeä maku vie mukanaan lapsuuden kesiin ja perheen piknikeille.
MIKSI FOODININ SUKLAARUSINA ON PAREMPI VALINTA?
- Suklaarusinat valmistetaan käsityönä Suomessa.
- Raakasuklaa ja valkosuklaa valmistetaan ainoastaan kasviperäisistä ainesosista. Herkut ovat siis sopivia myös vegaaneille!
- Raaka-aineet ovat kestävän kehityksen mukaisesti tuotettuja. Kaakaon viljelijöille maksetaan työstään reilu korvaus, ja kaakao viljellään luonnon monimuotoisuutta tukevalla metsäviljelyllä. Lue lisää kaakaon tuotannostamme täältä >>
- Suklaarusinoiden valmistukseen tehtaallamme on käytetty ainoastaan uusiutuvaa aurinkoenergiaa.
- Rusinoiden raakasuklaa valmistetaan perinteisellä stone ground -kivimyllyllä, joka tekee suklaasta samettisen pehmeää.
- Raaka-aineiden lämpötila ylitä missään vaiheessa 42 astetta – niissä on siis tallessa kaikki kaakaon ominaisuudet!
- Raakasuklaarusinat ja valkosuklaarusinat ovat lisä- ja säilöntäaineettomia, eivätkä ne sisällä palmuöljyä tai valkoista sokeria.
LUOMUSUKLAARUSINAT OSAKSI HERKUTTELUHETKIÄ JA LEIVONTAA
Keksitkö sinä lisää herkullisia tapoja käyttää suklaarusinoita? Luomusuklaarusinat sopivat ainakin
- Sellaisenaan jälkiruoaksi
- Kakkujen koristeeksi
- Muffinien täytteeksi
- Viemisiksi kaikenikäisille herkuttelijoille
- Leffaherkuiksi
- Osaksi mysliä, muroja tai granolaa
- Jäätelöannoksiin
- Piknikevääksi
- Välipalaksi työpäivään tai opiskeluun
NAPPAA RAAKASUKLAARUSINAT JA VALKOSUKLAARUSINAT MATKAASI VERKKOKAUPASTAMME
Löydät raakasuklaarusinat ja valkosuklaarusinat hyvinvarustetuista K-ryhmän kaupoista, Ruohonjuurista sekä muista hyvinvoinnin liikkeistä ja verkkokaupoista.
Haluamme tuoda jokaisen suomalaisen saataville maapallomme parhaat antimet. Se tarkoittaa niin villimustikkaa kotimaamme puhtaista metsistä kuin luomutuotettua alkuperäiskaakaota Amazonialtakin. Emme usko joko–tai -ajatteluun, valintamme on aina sekä–että.
Ympäristön kannalta luonnonmukaisesti tuotettu tai villinä kasvanut ruoka on aina parempi valinta.
Meille itse tekeminen on aina ollut kunnia-asia. Kun panostamme omaan tuotantoomme, vastaamme itse tuotteen reseptiikasta, sekä raaka-aineiden ja tuotantoprosessin laadukkuudesta. Lisäksi luomme työpaikkoja kotikaupunkiimme Vaajakoskelle, Jyväskylään. Omalla tehtaallamme tuotteiden valmistuksessa käytämme vain ympäristöystävällistä aurinkoenergiaa.
Tehdään yhdessä itsemme, toistemme ja yhteisen ympäristömme kannalta kestäviä valintoja. Lue koko tarinamme täältä >>