Perinteisten macaroonsien inspiroimat, monipuolisella maca-jauheella terästetyt kahvipöydän herkut. Reseptin on luonut Annekatariina – hyvää ruokaa ja sen tuomaa parasta oloa fiilistelevä ruokabloggaaja, joka etsii kaikista pienistä ja arkisista asioista jotain mielikuvituksellista ja kaunista.
ANNOS
6 annosta
VALMISTUSAIKA
45 minuuttia
Vegaaninen, tuore, raaka, gluteeniton
VALMISTUSOHJE
Sulata kaakaovoi, saksanpähkinätahna ja öljy vesihauteessa.
Sekoita kuivat aineet sekaan. Siirrä tarvittaessa hetkeksi kylmään, jotta saat massasta käsiteltävämpää.
Muotoile massasta pieniä palleroisia, litistä ne pohjasta ja siirrä kylmään jähmettymään.
Sulata kaakaomassa/raakasuklaa vesihauteessa.
Dippaa macaroonit suklaassa ja koristele haluamillasi lisukkeilla.