Kermainen raakasuklaa on suussasulava herkku. Ota resepti talteen joulun ajan herkuttelua varten tai kruunaa ihanilla herkuilla päivittäinen kahvihetkesi. Reseptin on luonut Katarina Kirvesmäki.
AINESOSAT
3 rkl kookosmannaa
1 rkl kookosöljyä
1/2 dl kaakaovoita
3 rkl kookosnektaria
1/2 dl raakakaakaojauhetta
ripaus suolaa
ripaus vaniljajauhetta
ANNOS
6 annosta
VALMISTUSAIKA
45 minuuttia
Vegaaninen, tuore, raaka, gluteeniton
VALMISTUSOHJE
Sulata kookosöljy sekä -manna vesihauteessa.
Kun ne ovat sulaneet juoksevaksi massaksi, lisää sekaan loput raaka-aineet.
Sekoita massa tasaiseksi ja kaada muotteihin.
Aseta suklaa pakastimeen vähintään tunnin ajaksi.
Kun suklaa on jähmettynyt, nauti se yksin tai yhdessä!
Suosittelemme kylkeen luomulaatuista kahvia tai teetä, ne kruunaavat kermaisen nautinnon. Säilytä suklaa pakkasessa.