Herkullinen ja ravitseva chia-tuorepuuro valmistuu kätevästi täyteläisestä Foodin kookosmaidosta ja chiansiemenistä. Joukkoon sekoitetaan myös gluteenittomia kaurahiutaleita ja mausteita, kuten Foodin Ceylonin kanelia ja kardemummaa sekä kotimaisista marjoista jauhettua Pohjolan Marjat –jauhetta. Koko herkku kruunataan uusilla O’Tasty kauragranoloilla!
AINEKSET
2 dl Foodin kookosmaitoa
2,5 dl kasvipohjaista juomaa esim. gluteenitonta kaurajuomaa
1,5 dl gluteenittomia kaurahiutaleita
3 rkl Foodin chiansiemeniä
3 rkl hunajaa tai muuta makeutusta maun mukaan
Ripaus suolaa
1 rkl Foodin Pohjolan Marjat -jauhetta
¼ tl Foodin jauhettua kardemummaa
Lisäksi: Foodin O’Tasty Granolaa Cinnamon Apple Pie ja Raspberry Muffin sekä tuoreita hedelmiä ja marjoja.
RESEPTI
Sekoita nesteet, hiutaleet, chiansiemenet, makeutus ja suola. Jaa seos kahteen kulhoon. Sekoita toiseen Pohjolan Marjat -jauhetta ja toiseen Ceyloninkanelia sekä kardemummaa. Anna tekeytyä pari tuntia tai yön yli.
Nauti chia-tuorepuuro Foodin O’Tasty granolan ja tuoreiden hedelmien sekä marjojen kera.