Valmista ensin piparkakun makuinen kurpitsasiirappi. Keitä Foodin Flow-kahvia ja sekoita joukkoon kurpitsasiirappia ja kookosmaitoa. Pursota vielä kasvipohjaista vispiä tai kookoskermavaahtoa päälle, ripottele Chai-maustetta ja ihanan lämmittävä ja mausteinen kahvijuoma on valmis!
TARVITSET
Kurpitsasiirappi:
noin 200 grammaa kurpitsaa
1 dl Foodin kookosnektaria
½ rkl Foodin Chai-maustetta
Kurpitsalatte:
1 dl Foodin Flow-kahvia
2 rkl kurpitsasiirappia
1,5 dl Foodin kookosmaitoa tai muuta kasvipohjaista täyteläistä maitojuomaa
kasvipohjaista vispiä tai kookoskermavaahtoa
Foodin Chai-maustetta
NÄIN ONNISTUT
Kurpitsasiirappi:
Pilko kurpitsa pieniksi paloiksi. Keitä tai höyrytä kurpitsanpaloja, kunnes ne ovat pehmeitä. Surauta ne sileäksi yhdessä kookosnektarin ja Chai-mausteen kanssa. Säilytä kurpitsasiirappia tiiviissä purkissa ja käytä kurpitsalattessa. Katso täältä lisää vinkkejä, miten voit käyttää kurpitsasiirappia.
Kurpitsalatte:
Keitä Flow-kahvia. Sekoita noin desin joukkoon kurpitsasiirappia ja kookosmaitoa tai muuta kahviin sopivaa juomaa. Pursota vispi tai kookoskermavaahto ja ripottele vielä Chai-maustetta päälle. Nauti!