Monipuolinen Maca-jauhe
Punainen maca (Lepidium meyenii) on superfoodina tunnettu juurikasvi, joka kasvaa Perun Andeilla haastavissa olosuhteissa, missä sääolosuhteet vaihtelevat voimakkaasti kylmästä kuumaan. Se tunnetaan myös nimellä andienkranssi, tai Perun ginseng. Macalla on Perussa tuhansien vuosien käyttöhistoria.
Esipilkottu maca-jauheemme sulaa helpommin suolistossa, sillä siitä on poistettu macan tärkkelys. Se onkin perinteistä macaa huomattavasti vatsaystävällisempi vaihtoehto. Lisää macaa smoothien ja muiden välipalojen ja jälkiruokien joukkoon. Makua saa taitettua esimerkiksi raikkaalla ja hedelmäisellä lucumalla.
Macan ystäville valikoimastamme löytyy myös 200 g luomu Supermaca.
Macan käyttö
Suosittelemme aloittamaan maca-jauheen käytön maltillisesti 0,5-1 tl päivässä. Annosta voi nostaa vähitellen jopa 4 rkl saakka. Suosittelemme pitämään macan käytössä viikon tauon aina kolmen viikon käytön jälkeen.
Tutustu muihin superfoodeihin >>
Pakattu tehtaassa jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä), manteleita, seesaminsiemeniä, maitoproteiinia ja gluteenitonta kauraa.
er.s. (varmistettu kirjoittaja) –
Käytän Five am coffeeni joukossa mm. 0,5 tl macaa ja laitan sitä myös smoothien joukkoon. Ohjeen mukaan pidän kolmen viikon jälkeen aina viikon tauon macan käytössä. Tykkään Foodinin Macasta tosi paljon.