Kermainen raakasuklaa

| syys 15, 2016 | Kaakaotuotteet, Reseptit | 0 Kommenttia

”Kermainen raakasuklaa on suussasulava herkku, joka kruunaa päivittäisen kahvihetkesi. Reseptin on luonut Katarina Kirvesmäki, joka… . ”

ANNOKSIA

6 kpl

Valmistusaika

45 Min

Vegaaninen
Tuore
Raaka
Gluteeniton

 

Ainekset

3 rkl kookosmannaa
1 rkl kookosöljyä
1/2 dl kaakaovoita
3 rkl kookosnektaria
1/2 dl raakakaakaojauhetta
ripaus suolaa
ripaus vaniljajauhetta

Valmistusohje

  1. Sulata kookosöljy sekä -manna vesihauteessa.
  2. Kun ne ovat sulaneet juoksevaksi massaksi, lisää sekaan loput raaka-aineet.
  3. Sekoita massa tasaiseksi ja kaada muotteihin.
  4. Aseta suklaa pakastimeen vähintään tunnin ajaksi.
  5. Kun suklaa on jähmettynyt, nauti se yksin tai yhdessä!

Suosittelen kylkeen laadukasta kahvia tai teetä, ne kruunaavat kermaisen nautinnon. Säilytä suklaa pakkasessa.