Yritys- ja liikelahjat kotimaiselta toimijalta – kätevästi Postin toimipisteeseen tai perille toimitettuna

Haluatko ilahduttaa työntekijöitä, tiimiä tai asiakastasi vastuullisesti tuotetulla ja aidosti hyvää tekevällä herkullisella tuotepaketilla?

Me Foodinilla tarjoamme vain aitoja luonnontuotteita, jotka tekevät hyvää niin käyttäjälleen kuin ympäristöllekin. Laaja tuotevalikoimamme on täysin gluteeniton, ja sisältää monipuolisesti tuotteita arjen paremmista valinnoista aina terveellisempään herkutteluun asti. Valitsemalla Foodin-tuotteen huolehdit omasta ja ympäristön hyvinvoinnista sekä tuet suomalaista työtä!

Toimitamme herkkukassit Postin toimipisteeseen tai kotiovelle toimitettuna nopeallakin toimitusajalla. Voit jättää tarjouspyynnön alla olevalla lomakkeella niin myyntitiimimme ottaa sinuun pikaisesti yhteyttä!

 

Joulun yrityslahjat

Miltä kuulostaisi vastuulliset ja herkulliset yritys- ja liikelahjat kotimaiselta perheyritykseltä? Meiltä löydät makuelämyksiä täynnä olevat joulukalenterit ja muut herkulliset muistamiset. Autamme myös mieluusti räätälöimään juuri sinun tarpeisiin sopivan joulumuistamisen. 
 
Tutustu vaihtoehtoihin

Lahjapakkaukset

Rakensimme viisi erilaista pakettia, joiden joukosta on helppo löytää sopiva vaihtoehto niin kollegan kuin yhteistyökumppanin muistamiseksi kuin omaan herkutteluun. 

Jos haluat ostaa lahjapakettejamme yrityslahjaksi, pyydä tarjous tukku@foodin.fi tai täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen.

[hubspot type=form portal=8798661 id=d20e0e26-94f4-4301-8f61-88b681682225]