Viherjauheet ja levät

Foodinin viherjauheet ovat ravinnetiheitä, kuivattuja jauheita niin maalta kuin vedestä. 

Viher- ja leväjauheet ovat erinomainen ja helppo lisä päivittäisten ravinteiden saamiseen. Foodinin viherjauheet ovat erittäin konsentroituja ja ne sisältävätkin paljon ravinteita. Olemme valinneet viherjauheemme sen maantieteellisen lokaaation mukaan, missä ne voivat kasvaa mahdollisimman puhtaissa olosuhteissa, mutta myös ravinteikkaassa maaperässä.

Voit lisätä viherjauheita aamupuuroon, jogurttiin, smoothieen tai nauttia kehoa energisöivää viherjuomaa pitkin päivää!

Spirulina & chlorella

 

Meillä on ilo tuoda markkinoille nämä superlevät nyt 250mg puristeina, jotka ovat helppokäyttöisempiä etenkin meille, ketkä haluavat nauttia ravinteet puristeina jauheen sijaan. Meidän kumppanimme Kiinassa on yksi maansa pioneerejä chlorellan ja spirulinan parissa. He sijaitsevat syrjäisellä maaseudulla kaukana teollisuudesta, missä chlorella ja spirulina voivat kasvaa kasvihuoneissa, puhtaassa ympäristössä ja puhtaalla vedellä. Altaat ovat suurilla kasvihuoneilla katettuja, jolloin spirulina ja chlorella saavat tarvitsemansa auringonvalon. Tämä takaa niiden korkeat ravinnepitoisuudet ja etenkin lehtivihreän eli klorofyllin määrän.

Puhdas, jopa 600m syvyydestä kumpuava, vesi on puhdasta ja pitää huolen siitä, että epäpuhtaudet kuten raskasmetallit ja mikrobiologiset arvot ovat ensiluokkaisia. Kasvuympäristö on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, jossa spirulina ja chlorella saavat kasvaa nauttien auringonvalosta.

Laadukas spirulina ja chlorella kasvaa runsaan auringon alla, suodatetussa ja puhtaassa vedessä sekä puhtaassa ilmastossa. Molemmat elää ja hengittää myös auringosta, jolloin niihin syntyy paljon ravinteita.

Spirulinan ja chlorellan puhtauteen ja laatuun vaikuttavat asiat:

  • Puhdas vesi, jossa spirulina ja chlorella kasvavat
  • Ilmansaasteilta suojattu kasvuyhmpäristö (kasvihuone)
  • Paljon auringonvaloa, josta spirulina ja chlorella kasvavat sekä luovat ravinteita – etenkin lehtivihreää
  • Puhdas maantieteellinen alue kaukana teollisuudesta

VIHERJAUHE

Helppokäyttöinen ja monipuolinen yhdistelmä maailman ravinteikkaimpia vihreitä sekä maalta että vedestä. Sekoitukseen käytettävät viherjauheet ovat kylmäkuivattuja kasvien ravinteiden säilymisen ja parhaan imeytymisen takaamiseksi. Viherjauhesekoituksemme sopii ihmiselle, joka arvostaa helppoutta ja haluaa lisätä ravinteita ruokavalioonsa.

KALSIUMIA

Villi, luonnonvaraisena luomusertifioidulla maalla kasvanut nokkonen on ravinnerikas kasvi, joka on kaikkea muuta kuin rikkaruoho! Nokkosen lehtijauheemme sisältää jopa 4400mg kalsiumia per 100g.

×  

Total: 0.00

Proceed to Checkout

Coupon/Referral Code? You'll enter that at checkout.