Onko Herkkuisan päällä hieman valkoista kerrosta? Ei hätää – se on kookosöljyä. Valitettavasti kylmät säät koettelevat myös Herkkuisia, ja osassa kookosöljy on saattanut erottua tuotteen pinnalle kuljetuksen aikana. Ilmiö on ikävä ja kurjan näköinen, mutta ei kuitenkaan vaikuta tuotteen makuun tai käyttöön.
Teemme parhaamme ratkaistaksemme haasteen. Perinteisesti tällaisissa tuotteissa käytetään palmuöljyä, joka totta tosiaan sopii ominaisuuksiltaan hyvin levitteisiin. Siitä huolimatta sanomme palmuöljylle tiukasti EI kaikissa tuotteissamme – silläkin uhalla, että herkulliset Herkkuisamme eivät aina ole niin kauniin näköisiä.
Mitä voit tehdä kotona? Mikäli havaitset öljyn erottumista omassa Herkkuisa-purkissasi, voit joko lusikoida öljyn pois tuotteen pinnalta tai lämmittää tuotetta niin, että saat sekoitettua öljyn takaisin muun tuotteen sekaan. Säilytä Herkkuisia huoneenlämmössä.
Toivomme ja uskomme, että löydämme haasteeseen ratkaisun ennemmin tai myöhemmin (eikä se ole palmuöljy). ❤️
UUDISTUNUT, ENTISTÄ PAREMPI JA HERKULLISEMPI SOKEROIMATON VALKOSUKLAA HERKKUISA!
Ihanan pehmeä ja makunystyröitä hellivä valkosuklaa Herkkuisa valmistetaan 100% kasvipohjaisista raaka-aineista! Herkkuisa maistuu niin sellaisenaan, kuin osana leivonta ja smoothiekulhojakin. Parhaimmillaan valkosuklainen, makea Herkkuisa on tuoreiden mansikoiden dippinä tai esimerkiksi leivonnaisten koristeena.
Herkkuisa valmistetaan Vaajakoskella 100% aurinkoenergialla. Tiesithän, että tuotantomme on hiilineutraalia?
HUOM! Tuote voi sulaa juoksevaksi korkeissa lämpötiloissa, mutta voit halutessasi nostaa tuotteen jääkaappiin jähmettymään. Sulaminen ei vaikuta tuotteen säilyvyyteen.
Avaamisen jälkeen säilytä Herkkuisa huoneenlämmössä korkki suljettuna.
HELPPO JA HERKULLINEN KESÄJÄLKIRUOKA: HERKKUISA -MANSIKAT
Tarvitset:
Foodin Herkkuisa-levite
Mansikoita
Näin onnistut:
Sulata miedolla lämmöllä Herkkuisa juoksevaksi. Dippaa mansikoita levitteessä ja nosta hetkeksi jähmettymään jääkaappiin tai pakastimeen. Nauti hymyssä suin!
Valmista herkullista karamellipavlovaa, jonka reseptin on laatinut Justanotherfoodiegramin Michelle.
Valmistettu tehtaassa jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä), manteleita, seesaminsiemeniä, maitoproteiinia ja gluteenitonta kauraa.
minni –
pidin todella paljon. etenkin jääkaappikylmänä, maistuu kuin kookosvalkosuklaa eikä ole liian makeata.
huoneenlämpöisenä tässä on vahva maku ja erytritoli maistuu läpi mutta ei ole pahaa.
herkullinen ja mahtavaa etttä tehtiin sokeroimaton versio vegaaniseksi.
kunpa se se suklaa sokeroimaton tehtäisi myös vegaaniseksi
Jaana (varmistettu kirjoittaja) –
Syntisen hyvää! Todella hienoa, että on sokeroimaton vaihtoehto. Ensimmäinen purkillinen hävisi hieman sulaneidenmarjojen ja itsetehdyn kookosjugurtin kuoruteena. Huoneenlämpöisenä maku pehmeän täyteläinen. Parempaa kuin valkoinen suklaa “het moninkertasesti”. Nyt suunnitteilla lisätä gluteiinittomiin leivonnaisiin ja kokeilla erilaisiin jälkiruokiin.
Laura (varmistettu kirjoittaja) –
Ihan lemppari iltapala jugu+mustikat+tämä. Jähmettyy ihanasti jäisten mustikoiden päälle eikä yhtään huomaa, että kyseessä on sokeriton herkku.
Jonna (varmistettu kirjoittaja) –
Sopii hyvin puuroon mustikoiden kanssa. Ostan varmasti uudestaan.
Matilda Heikkilä (varmistettu kirjoittaja) –
Ihan paras tuote, loistavaa, että on vegaaninen!
Pauliina (varmistettu kirjoittaja) –
kuin lusikoitavaa valkosuklaata, mutta parempaa
petra-le (varmistettu kirjoittaja) –
Pähkinätahnojen rinnalla aivan vakio puurojen ja lettujen päällinen! Pisteet myös sokerillisesta ja sokeroimattomasta vaihtoehdoista.
Nanna (varmistettu kirjoittaja) –
Taivaallista!!
heidimaria (varmistettu kirjoittaja) –
Niin hyvää proteiinipannareiden päällä. 😋
Mari Naukkarinen (varmistettu kirjoittaja) –
Tykkään ja oon tykänny siitä asti kun löysin tuotteen!
Menee vanilja jäätelön seassa, sellaisenaan, marjojen kaa tai kuorruttaa pähkinöitä ja tehdä niistä lahja ystävälle!
Anniina Vaittinen (varmistettu kirjoittaja) –
Tämä on niin herkkua banskulettujen päällä!
Anne-Marika Turpeinen (varmistettu kirjoittaja) –
Tykkään tästä kaikista eniten paahtoleivän päällä banaaniviipaleiden kanssa <3, mutta maistuu myös lettujen pinnalla omenasoseen kaverina. Hauskasti erilainen jääkaappikylmänä tai jäisten marjojen päällä kuin huoneenlämpöisenä, voi valita onko herkkuisa enemmän nestemäinen vai kiinteä. Ihanaa että sokerittomana saa tällaista herkkua.