PUNAINEN GOJI-MARJA SOPII SUOLAISEEN JA MAKEAAN RUOANLAITTOON
Goji-marja (Lycium barbarum) eli susimarja on aitapukin- ja kiinanpukinpensaan pieni punainen, suippo marja. Goji-marjalla on vuosituhansien historia ja pitkät perinteet Itä-Aasiassa, jossa alkuperäislajikkeet kasvavat. Goji-marjat ovat erityisen suosittuja läntisen Kiinan Tiibetissä.
Goji-marjamme kasvavat syrjäisellä alueella Tiibetin maakunnassa, yli 3000 metriä merenpinnan yläpuolella. Tämä takaa marjoille erityisen puhtaan ja rauhallisen kasvuympäristön. Päivittäinen lämpötilan vaihtelu on jopa 30 astetta. Puhdas ympäristö, kasville haasteelliset korkeat lämpötilavaihtelut ja aurinkokuivaus muovaavat goji-marjoista herkullisen monipuolisen makunautinnon.
Goji-marjan käyttö
Suomeen goji-marjat rantautuivat verrattaen vasta hetki sitten, mutta ne ovat jo nyt saavuttaneet huiman suosion urheilijoiden, smoothie-intoilijoiden ja monipuolisesta ravinnonsaannista kiinnostuneiden keskuudessa. Goji-marja sopii erinomaisesti smoothieen, leivontaan, omiin evässekoituksiin tai naposteltavaksi sellaisenaan. Voit halutessasi liottaa goji-marjoista pehmeän pulleita ennen käyttöä, jolloin ne soseutuvat mukavasti smoothien tai vaikka puuron joukkoon. Käytä myös liotusvesi esimerkiksi smoothien pohjana!
Goji-marjat sopivat myös monipuolisesti suolaiseen ruoanlaittoon, sillä ne eivät ole yhtä makeita kuin monet muut marjat. Esimerkiksi salaattien päällä, kastikkeiden seassa sekä leivän päällä goji-marja antaa ruoalle väriä ja tekstuuria.
Tutustu muihin marjoihimme ja hedelmiimme täällä >>
Pakattu tehtaassa jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä), manteleita, seesaminsiemeniä, maitoproteiinia ja gluteenitonta kauraa.
maijaalaukkanen (varmistettu kirjoittaja) –
Ihanan makuinen marja!