SUPERMACA ON AINUTLAATUINEN, PITKÄN KEHITYSTYÖN TULOS
Maca (Lepidium meyenii) on Perun Andien karuissa oloissa kasvava superfoodina tunnettu juurikasvi. Se tunnetaan myös nimellä andienkranssi ja Perun ginseng. Macajuuri kasvaa Andien vuoristolla karuissa oloissa, joissa sääolosuhteet vaihtelevat kylmästä kuumaan.
Foodinin perulainen kumppani on yksi pioneereista, mitä tulee macan viljelyyn ja käsittelyyn. Supermaca on ainutlaatuinen tuote ja pitkän kehitystyön tulos, jonka lopputuloksena on poikkeuksellisen vahva macajauhe. Supermaca sisältää jopa 2 % macan vaikuttavia ainesosia, glukosinolaatteja. Se on siis erittäin konsentroitu maca-jauhe, joka sisältää jokaista kolmea macan eri lajiketta: mustaa, punaista ja keltaista.
Supermaca kerätään tuoreena Andien vuorilta ja kuivataan kontrolloidussa tilassa erikoisvalmisteisilla laitteilla. Normaalisti macajuuret kuivataan auringossa usean viikon ajan, jolloin glukosinolaattien pitoisuus on huomattavasti pienempi, jopa vain 0,1 %.
Aloita macan käyttö 0,5-1 tl päivässä nostaen annosta vähitellen jopa 4 rkl saakka. Suosittelemme pitämään macan käytössä viikon tauon aina kolmen viikon käytön jälkeen.
Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.
Pakattu tehtaassa jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä), manteleita, seesaminsiemeniä, maitoproteiinia ja gluteenitonta kauraa.
“Olen käyttänyt macaa jo useamman vuoden. Tämä supermaca sisältää jopa 2 % macan vaikuttavia ainesosia! Suosittelen testaamaan macaa terveellisten elämäntapojen tukena!” – Nooralotta Neziri, pikajuoksija
Riikka Matilainen (varmistettu kirjoittaja) –
Tätä söisin kuinka paljon vaan ihan maun takia. Ihanaa!
Nelli Karimäki (varmistettu kirjoittaja) –
Helppo heittää pirtelön sekaan päivittäin, ihan ok makuinen.