VANILJARIISIPROTEIINI ON MAUSTETTU AIDOLLA VANILJALLA
Riisiproteiinimme on tutkitusti erittäin puhdas ja se on valmistettu tarkoin valitusta riisistä. Riisiproteiinimme valmistetaan idätetystä riisistä. Luonnollisen biofermennoinnin ja hienojakoisen jauhannan avulla lopputulokseksi jää jopa 90 % proteiinia. Herkullisen vaniljaisen makunsa riisiproteiinimme saa aidosta vaniljasta ja steviakasvista peräisin olevasta makeutusaineesta.
RIISIPROTEIININ KÄYTTÖ JA ANNOSTELU
Sekoita 0,5-1 dl riisiproteiinia veteen (3 dl) tai muuhun haluamaasi nesteeseen ja nauti! Riisiproteiini sopii myös smoothieisiin ja ruoanlaittoon lisäämään esimerkiksi leivonnaisten proteiinipitoisuutta.Yksi annos 1 dl (50 g) sisältää 44,5 g proteiinia.
Proteiinit auttavat kehoa palautumisessa, kehittävät lihasmassaa, vahvistavat ja antavat energiaa pitkällä aikavälillä. Proteiinit koostuvat aminohapoista, jotka suorittavat keholle välttämättömiä toimintoja, mutta koska keho ei tuota niitä kaikkia itse, on jokaisen huolehdittava riittävästä proteiininsaannista oman kehonsa tarpeiden mukaan. Ja silloin kannattaa valita luonnollinen proteiinin lähde.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Käsitellään samassa tilassa pähkinöiden kanssa.
Valmistettu tehtaassa jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä), manteleita, seesaminsiemeniä, maitoproteiinia ja gluteenitonta kauraa.
Niina Tuori (varmistettu kirjoittaja) –
Hiukan liian makea, mutta yhdistettynä maustamattoman riisiproteiinin kanssa toimii niin juomana kuin puuron tai smoothien joukossa!
Pussissa on kätevä, kestävä ja toimiva sulkumekanismi.
Jouni Lehtimäki (varmistettu kirjoittaja) –
Loistava proteiinin ja hiilihydraattien välinen suhde …!