RAAKASUKLAAMANSIKKA ON KLASSIKKO, JOHON EI KYLLÄSTY
Raakasuklaamansikka on herkullinen yhdistelmä luomulaatuista mansikkaa ja perulaista, laadukasta luomuraakasuklaata. Suklaamansikat ovat olleet vuosikymmeniä klassikkojälkiruoka, johon ihastuvat niin lapset kuin aikuisetkin. Suklaamansikoita nautitaankin niin koko perheen piknikeillä kuin romanttisilla iltakävelyilläkin. Mansikka on monen asiakkaamme suosikkimarja, ja herkullinen raakasuklaakuorrutus tekee tutusta, rakkaasta marjasta vielä entistä paremman!
Foodinin raakasuklaat ovat pitkäaikaisen intohimon ja vastuullisen kehittämisen tulos. Perustajamme Lasse Jalkanen on tunnettu suuresta rakkaudestaan raakasuklaaseen, minkä vuoksi suklaat ovat erityisen tärkeä tuoteryhmä meillä Foodinilla. Suklaan raaka-aineena käytetään Criollo-alkuperäislajikkeen kaakaopapuja, joita sadat perheet viljelevät elämäntyökseen Perun Amazonialla sademetsän sydämessä. Makeutensa raakasuklaamme saa maailman kestävimmäksi makeuttajaksi tituleeratusta indonesialaisesta kookossokerista, jossa on alhainen glykeeminen indeksi.
FOODININ KUORRUTETUT RAAKASUKLAAHERKUT OVAT KOTIMAISTA KÄSITYÖTÄ
Foodinin raakasuklaamansikka valmistetaan suomalaisena käsityönä Vaajakosken tehtaallamme. Raakasuklaan valmistus tapahtuu perinteisellä kivimylly- eli stone ground -menetelmällä, jossa jättimäiset myllynkivet jauhavat kahdesta kolmeen vuorokautta raaka-aineet suklaamassaksi. Valmistusprosessin matalalla, alle 42 asteen, lämpötilalla varmistamme, että kaakaopavun ominaisuudet pysyvät tallella valmiiseen tuotteeseen asti. Hellävarainen kivimylly-käsittely vaikuttaa myös suklaan rakenteeseen ja pehmeyteen. Lopuksi hellävarainen kuorrutuskone kietoo kotimaisen mansikan pehmeään ja lempeään raakasuklaaseen.
Raakasuklaamme ovat vegaanisia, eivätkä ne sisällä lainkaan säilöntä- tai lisäaineita. Ei tarvitse kuin vilkaista ainesosalistaa – näissä suklaissa ei ole mitään turhaa.
Kaikki raakasuklaatuotteemme ovat saaneet Avainlippu-merkin osoituksena suomalaisesta osaamisesta ja työstä.
Saattaa sisältää pieniä määriä gluteenitonta kauraa, pähkinöitä, manteleita, seesaminsiemeniä, maitoproteiinia ja gluteenitonta kauraa.
Iina (varmistettu kirjoittaja) –
Ah niin hyviä! ❤
Yhden tähden miinus siitä, että palat voisivat olla isompia, jotta niitä olisi helpompi syödä sormin.
Anu (varmistettu kirjoittaja) –
Sekä minun että tyttäreni herkkua!
Raija Johansson (varmistettu kirjoittaja) –
Oikein hyviä! Sopii myös raakaruokalaiselle.