IHASTUTTAVA KLASSIKKOHERKKU SAATAVILLA NYT MYÖS SOKEROIMATTOMALLA RAAKASUKLAAKUORRUTTEELLA!
Raakasuklaahasselpähkinä on klassikkoherkku, jossa yhdistyy suussa sulava raakasuklaa ja aromikas hasselpähkinä. Toisiaan täydentävä makupari on oiva valinta parempiin herkuttelu- ja välipalahetkiin, sekä monipuolinen lisä leivontaan ja jälkiruokien viimeistelyyn. Kuluttajien toiveesta kehitetty sokeroimaton raakasuklaakuorrute on makeutettu luonnollisella ja kalorittomalla erytritolilla, jota esiintyy mm. viinirypäleissä ja meloneissa.
Sokeroimattomat raakasuklaahasselpähkinät ovat vegaanisia ja luomulaatuisia, eivätkä ne sisällä lainkaan säilöntäaineita.
RAAKASUKLAAHASSELPÄHKINÄN VALMISTUS
Suklaan raaka-aineena käytetään Criollo-alkuperäislajikkeen kaakaopapuja. Sadat pienet perheviljelijät viljelevät kaakaopapuja Perun Amazonialla kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.
Raakasuklaahasselpähkinät valmistetaan suomalaisena käsityönä Vaajakosken tehtaallamme. Raakasuklaan valmistus tapahtuu perinteisellä kivimylly- eli stone ground -menetelmällä, jossa jättimäiset myllynkivet jauhavat kahdesta kolmeen vuorokautta raaka-aineet suklaamassaksi, ja tekevät suklaasta pehmeää ja samettista. Valmistusprosessin matalalla, alle 42 asteen lämpötilalla varmistamme, että kaakaopavun ominaisuudet pysyvät tallella valmiiseen tuotteeseen asti.
Saattaa sisältää pieniä määriä gluteenitonta kauraa, pähkinöitä, manteleita, seesaminsiemeniä, maitoproteiinia ja gluteenitonta kauraa.
Iitu (varmistettu kirjoittaja) –
Hyviä ja rapeita hasselpähkinöitä, mutta suklaakuorrutus oli niin ohut, että sitä tuskin huomasi ja pähkinät pilkottivat siitä läpi. Suklaan maku peittyi pähkinän maun alle. Paksummalla kuorrutteella olisi ollut kyllä tosi hyvä tuote.