PAAHDETUT MANTELIT OVAT IHASTUTTAVAN RAPEITA NAPOSTELTAVIA JA RUOKA-ANNOSTEN VIIMEISTELIJÖITÄ!
Manteli on ravintoarvojensa puolesta oiva välipala ja se sisältää runsaasti mm. E-vitamiinia. Paahtaminen ilman öljyä tai suolaa korostaa amnteleiden makua ja tekee koostumuksesta ihanan rapean. Ravinnetiheät, proteiinipitoiset ja hyviä rasvahappoja sisältävät mantelit sopivat nautittavaksi sellaisenaan tai ripoteltavaksi esimerkiksi salaattien, wokkien tai keittojen päälle. Kätevän kokoiset pussit kulkevat mukana arjessa ja tarjoavat herkullista energiaa aina sitä tarvittaessa.
Pakattu tehtaassa jossa käsitellään gluteenitonta kauraa, pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä), manteleita, seesaminsiemeniä, maitoproteiinia ja gluteenitonta kauraa.
Ninni (varmistettu kirjoittaja) –
Koukuttavan hyviä ja ihana paahteinen maku.
Heidi –
Ihanan rapea mantelielämys 🙂
ninni (varmistettu kirjoittaja) –
Täyteläisen makoisa & rouskuva manteli.
Ihanaa sellaisenaan tai erilaisten ruokien höysteenä ja lisukkeena.