MULPERI-MARJAT OVAT TOFFEEMAISEN MAKEITA
Mulperi-marjat ovat herkullisen makeita, toffeemaisia silkkiäispuun marjoja. Mulperi-marjat sopivat napostetavaksi sellaisenaan, ja osaksi erilaisia evässekoituksia. Makeutensa vuoksi ne ovat kuin luonnon omia makeisia, joten ne sopivat kaikenlaiseen herkutteluun koko perheelle.
Mulperi-marjat sopivat erinomaisesti myös myslien, puurojen ja jogurttien joukkoon. Lempeät, makeat marjat maistuvat leivonnaisissa ja kauniina koristeina kakkujen päällä. Mulperit ovat erinomainen pari myös raakasuklaalle – dippaile mulperi-marjoja raakasuklaakastikkeeseen ja lisää mukaan nokare kookosmannaa.
Näiden herkullisten marjojen käyttö ei suinkaan rajoitu vain makeaan leivontaan ja herkutteluun – makeat mulperit tasapainottavat myös suolaisia ruokia, kuten värikkäitä salaatteja ja riisiruokia. Tuliset, mausteiset kastikkeet kaipaavat usein vivahduksen makeaa.
Valkomulperien hedelmät ovat aluksi valkoisia, mutta kypsyessään ne tummuvat. Nimensä silkkiäispuu on saanut silkkiäisperhosten toukista, joiden mieliravintoa valkomulperien lehdet ovat. Tästä syystä mulperi-marjoja onkin viljelty laajalti Kiinassa, Japanissa ja eteläisessä Euroopassa, jonne mulperit kulkeutuivat Kiinasta silkkitietä pitkin Turkkiin. Nykypäivänä mulpereilla herkutellaan ympäri maailman!
Tutustu myös muihin herkullisiin marjoihimme ja hedelmiimme >>
Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.
Pakattu tehtaassa jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä), manteleita, seesaminsiemeniä, maitoproteiinia ja gluteenitonta kauraa.
Kuivatut marjat ja hedelmät sopivat mainiosti aamu- ja välipaloihin ja leivontaan.
Iida –
Mulperin marjat ovat ihan parhaita kun tekee mieli jotain makeaa. Tahmea koostumus muistuttaa karamellia. Sopii erityisesti myös suklaan kanssa. Suosittelen lämpimästi <3
ninni –
Mulperit on kyllä todella herkullisia. Soveltuvat niin moneen, jogurtin&jätskin kanssa, granolasekoituksiin, leiponuksiin ym.
Ja käteviä pikku naposteltaviakin ihan sellaisenaan.