RUNSASKUITUINEN KIDNEYPAPU TASAPAINOTTAA TULISIA MAUSTEITA
Runsaskuituiset ja proteiinirikkaat kidneypavut sopivat salaatteihin, pataruokiin ja keittoihin. Miedon makunsa puolesta kidneypavut sopivat hyvin myös tulisiin ruokiin.
VALMISTUS
Huuhtele pavut ja liota vähintään 10 tuntia runsaassa vedessä. Keitä ensin 10 minuuttia ja valuta. Lisää uusi vesi ja keitä noin tunnin ajan. Voit maustaa keitinveden, mutta älä lisää suolaa, sillä se sitkistää papujen kuoren.
Vegaaninen, lisä– ja säilöntäaineeton.
Pakattu tehtaassa jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä), manteleita, seesaminsiemeniä, maitoproteiinia ja gluteenitonta kauraa.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.