KARDEMUMMA ON MONIPUOLINEN VALINTA LEIVONTAAN JA RUOANLAITTOON
Kardemumma on mainettaan monipuolisempi mauste, joka soveltuu perinteisen pullataikinan lisäksi paljon muuhunkin! Klassinen kardemumma on maultaan voimakas, ja se on loistava pari muunmuassa kanelille, vaniljalle sekä kurkumalle. Kardemummajauhe tuo oman, uniikin arominsa itämaisiin ja välimerellisiin patoihin ja riisiruokiin. Esimerkiksi intialaisissa keittiössä kardemumman käyttö on aivan keskeisessä roolissa mausteisissa kasvis- ja lihakastikkeissa.
Makeissa herkuissa kardemummajauhe loistaa kirkkaimmin perinteisissä pullissa, kekseissä, kakuissa ja kääretortuissa. Aromikas mauste sopii loistavasti myös raikkaampiin herkkuihin, kuten hedelmäsalaattin, rahkaan tai jogurttiin. Sitä voi ripotella myös puuron, myslin tai smoothien joukkoon tuomaan pehmeää mausteisuutta. Kuten muissakin mausteissa, myös kardemumman käytössä kannattaa käyttää mielikuvitusta ja kokeilla rohkeasti uusia makuyhdistelmiä.
Foodinin luomulaatuinen, aromikas kardemummajauhe tulee Sri Lankasta. Säilytä kuivassa, niin mauste säilyttää makunsa ja koostumuksensa mahdollisimman pitkään.Tutustu muihin mausteisiin.
Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.
Pakattu tehtaassa jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä), manteleita, seesaminsiemeniä, maitoproteiinia ja gluteenitonta kauraa.
Viivi –
Tätä olen lisännyt protskupannareihin ja kahviin. Pienillä jutuilla saa kivaa tvistiä ja maistuu pullalta, mikä sen ihanampaa! 😍
Heidi (varmistettu kirjoittaja) –
Mun suosikki mauste! Ihanan makuinen kardemumma. Toimii niin leivonnassa, kuin ruoanlaitossa. Joskus nuuskuttelen huvikseni, kun tuoksu on niin kotoisan tuttu ja turvallinen 😀