Kuopiolainen ampumahiihtolupaus Arttu Heikkinen ja Jyväskyläläinen kasvuyritys Foodin ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Yhteisen arvopohjan lisäksi osapuolia yhdistää halu kannustaa kuluttajia tekemään parempia valintoja sekä unelma kasvaa yhdessä isommille kisakentille, Suomen rajojen ulkopuolelle.

Kymmenen vuotta sitten hiihdon aloittanut Arttu Heikkinen on nuoresta iästään huolimatta ennättänyt jo saavuttamaan urallaan muun muassa MM-kultaa M19-sarjassa Yhdysvalloissa. 18-vuotiaan Heikkisen tavoitteet tuleville talville ovat kilpaileminen IBU-Cupissa ja Maailman Cupissa sekä muutaman vuoden päästä maailman huipulla, vuoden 2026 talviolympialaisissa.

Luomu- ja luonnontuotteista tunnettu perheyritys Foodin lähtee yhteistyön myötä tukemaan Heikkisen matkaa kohti urheilun huippua tarjoten tuleville kisakausille laadukkaat ja monipuoliset välipalat, lisäravinteet ja ruoanvalmistustuotteet. Heikkinen on yhteistyöstä innoissaan, sillä kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja laadukkaasta ravinnosta huolehtiminen on luonnollisesti ykkösprioriteettina urheilijalle ja Foodinin korkealaatuiset tuotteet istuvat kestävyysurheilijan ravinnonsaannin vaatimuksiin.

”Solmin yhteistyökumppanuuden erittäin mielelläni Foodinin kanssa. Arvostan puhdasta ravinnepitoista ruokaa, joka on myös erittäin hyvän makuista. Foodinin tuotteet sopivat minulle erinomaisesti, koska ne täyttävät kestävyysurheilijan ravinnonsaannin korkeat vaatimukset. Tähtään maailman huipulle ja haluan huolehtia kaikista urheiluun liittyvistä osa-alueista parhaalla mahdollisella tavalla”, Arttu Heikkinen taustoittaa ja jatkaa ”yhteistyö on mahtavaa siinäkin mielessä, että me molemmat, minä ja Foodin olemme uramme samassa vaiheessa kasvamassa kohti maailman huippua.”

Yhteistyön taustalla halu kasvaa yhdessä maailman huipulle

Parempaa ruokakulttuuria edistävän Foodinin kasvutarina on Heikkisen tavoin tullut kymmenessä vuodessa pisteeseen, jossa on aika lähteä kohti kansainvälisiä kisakenttiä. Jatkuvan kotimaisen kasvun lisäksi Foodin hakee tulevina vuosina kasvua entistä vahvemmin kansainvälisiltä markkinoilta. Oman välipalatuotelinjaston myötä kasvainvälisille markkinoille lähdetään viemään erityisesti lisä-, säilöntä-, ja makeutusaineettomia välipalatuotteita, jotka ovat vakiinnuttaneet paikkansa myös Heikkisen arjessa.

”On todella hienoa päästä aloittamaan yhteistyö ja tukea Artun matkaa maailman huipulle! Näen, että meillä on Artun kanssa paljon yhteistä; haluamme kasvaa yhdessä, olla omassa tekemisessämme parhaita ja olemme kuluneen kymmenen vuoden aikana molemmat tulleet pisteeseen, jossa nyt kohtaaminen luo meille mahdollisuuden pitkäaikaisen, hedelmällisen ja molempien kasvutavoitteita tukevan yhteistyön rakentamiselle”, Foodinin toinen yrittäjä ja luova johtaja Maria Jalkanen kertoo.

Lisätiedot

Maria Jalkanen, Omistaja, luova johtaja, +358 44 021 0193, maria@foodin.fi
Jari Pitkänen, Artun kumppanuuksien yhteyshenkilö, +358 41 459 9999, jari.a.pitkanen@gmail.com

Julkaisuvapaat kuvat 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tule mukaan kehittämään toimintaamme!
Sulje ja siirry ostoksille
100% kotimainen verkkokauppa