Foodinin Superfoodit

Olemme valinneet ympäri maailmaa alkuperäiskansojen suosituimmat “superfoodit” aina sieltä, missä niitä on käytetty jopa tuhansien vuosien ajan ja ne ovatkin alkuperäiskansojen arvostamia raaka-aineita.

Kasvikunnan antimet ovat monipuolisia ja oikein käytettynä niistä voi saada suurtakin iloa arkeensa. Tiibetin goji-marjoja on käytetty Tiibetissä ja Kiinassa tuhansia vuosia ja etenkin Tiibetin goji sisältää runsaasti polysakkarideja. Maca on ollut Etelä-Amerikassa, etenkin Perun Andeilla, käytössä energisöivänä ja vahvistavana mukulana.

Löydät meiltä niin Kiinalaisten, ayurvedan kuin Amazonian Intiaanien käyttämiä yrttejä.

Mikä superfood?

 

Superfoodit ovat poikkeuksellisen ravinnetiheää ruokaa. Ne ovat siis täysin aitoja luonnontuotteita, joilla on poikkeuksellisen paljon ravitsemuksellista annettavaa. Superfoodien avulla voit piristää päivääsi ja ruokavaliotasi!

Helppoa

 

Jo pieni määrä superfoodia päivässä riittää. Se on helppo nauttia esimerkiksi aamiaisen yhteydessä sekoittamalla pirtelöön, puuroon, jogurttiin tai mehun joukkoon. On hyvä muistaa, että superfoodit ovat ihan tavallista ruokaa ja niitä voi käyttää myös osana tavan ruoanlaittoa!

Turvallista

 

Superfoodit ovat puhtaita luonnon raaka-aineita, joita ihmiset ovat käyttäneet jo vuosisatojen ajan. Osalla kasveista on toisia voimakkaampia vaikutuksia, joten annostusohjeista on hyvä pitää kiinni. Erityistapauksissa voit konsultoida lääkäriäsi superfoodien käytöstä.

Reseptit

Maca-suklaasmoothie

Maca-suklaasmoothie

Maca-suklaasmoothie"Maca-suklaasmoothie on täynnä hyvää energiaa ja tärkeitä ravinteita, jotka antaa nautiskelijalleen ikäänkuin supersankarin voimat. Reseptin on loihtinut Iris - parikymppinen arkkitehtiopiskelija, joka ammentaa voimaa luonnosta, liikunnasta ja...

×  

 

Total: 29.50

Proceed to Checkout

Coupon/Referral Code? You'll enter that at checkout.