Ihastuttava vegaaninen jälkiruoka valmistuu muutamassa minuutissa! Jälkiruoan herkullisen maun salaisuutena on yhdistelmä rouskuvaa NUTI-luomupähkinäpatukkaa, raikasta mangoa sekä kermaisen pehmeää maidotonta rahkaa.
AINEKSET
4 annosta
2 Foodin NUTI-luomupähkinäpatukkaa esim.Honey, Pecans & Sea Salt tai Dark Chocolate & Sea Salt
1 mango
2 tl Foodin sitruunamehua
1,5 dl maidotonta “rahkaa” tai kreikkalaistyyppistä “jugurttia”
2,5 dl vaahdotettua kasvisvispiä
1 rkl Foodin koivusokeria (tai maun mukaan)
VALMISTUS
Pilko NUTI-luomupähkinäpatukat pieniksi paloiksi.
Pilko mango pieneksi ja sekoita palojen joukkoon sitruunamehua.
Sekoita kulhossa maidoton “rahka” sekä vaahdotettu kasvisvispi. Makeuta koivusokerilla ja mausta inkiväärijauheella.
Lado tarjoiluastiaan kerroksittain pilkottua NUTI-luomupähkinäpatukkaa, mangonpaloja sekä rahkavaahtoa.