Vegaaniset suklaatryffelit on helppo valmistaa Foodin Dark ja Dreamy raakasuklaarouheesta ja täyteläisestä kookosmaidosta. Mausta tryffelit ihanilla joulumausteilla ja kuorruta makeammaksi koivusokerilla 

AINEKSET 

200 g (2 pussia) Foodin Dark raakasuklaarouhetta 

100 g (1 pussi) Foodin Dreamy raakasuklaarouhetta 

TAI  

200 g (2 pussia) Foodin Dreamy raakasuklaarouhetta 

100 g (1 pussi) Foodin Dark raakasuklaarouhetta 

0,75 dl Foodin kookosmaitoa, lämmintä 

0,5 tl Foodin piparkakkumaustetta 

0,5 tl Foodin kardemummaa 

Ripaus suolaa 

Jos haluat makeammaksi: lisää joukkoon makeutusta, esim.siirappia 1 rkl tai maun mukaan.  

Kuorrute: n. 2 rkl Foodin koivusokeria 

1/8 tl – ¼ tl suolaa 

VALMISTUS

Sulata raakasuklaarouhe vesihauteessa. Lisää joukkoon lämmin kookosmaito, mausteet ja suola ja sekoita tasaiseksi. Maista ja lisää makeutusta maun mukaan. 

Jos teet tryffelit pääosin Dreamy raakasuklaarouheesta, tulee tryffeleistä hieman vaaleampia ja makeampia kuin Dark raakasuklaarouheesta tehdyistä. 

Kaada suklaaseos laakeaan vuokaan ja pakasta noin 30 minuuttia tai kunnes seos on jähmeää ja siitä saa muotoiltua pieniä palloja.  

Muotoile leivinpaperin päällä pieniksi palloiksi ja pyörittele koivusokerissa. 

Säilytä tryffeleitä jääkaapissa. 

POIMI AINEKSET SUORAAN VERKKOKAUPASTAMME

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulla ei ole vielä tuotteita toivelistalla. Jos haluat tallentaa tuotteen toivelistallesi klikkaa sen kohdalla näkyvää sydänkuvaketta.

Toivelista