Kukapa ei rakastaisi toffeemaisia herkkukonvehteja? Lucuma-puolukkafudge on suussasulavan pehmoinen herkkujälkiruoka, josta saa myös esimerkiksi ilahduttavan lahjan tai koristeen kakkuihin ja muihin suurempiin leivonnaisiin. Olemme tässä reseptissä hyödyntäneet sydämenmuotoisia muotteja, mutta fudgea voi valmistaa mihin muotoon tahansa!

Lucuma-puolukkafudgessa yhdistyy fudgen kermaisuus ja puolukan herkullinen kirpeys. Reseptin on luonut Annekatariina.

LUCUMA-PUOLUKKAFUDGE AINESOSAT

1 dl kaakaovoita
0,5 dl kookosöljyä
0,5 dl lucumaa
1 rkl lakritsijauhetta
1 rkl kookosnektaria
hieman merisuolaa
(ceylon kanelia)
tuoreita puolukoita

ANNOS

noin 20 annosta

VALMISTUSAIKA

20 minuuttia

Vegaaninen, tuore, raaka, gluteeniton

LUCUMA-PUOLUKKAFUDGE VALMISTUSOHJE

Sulata kaikki ainekset vesihauteessa lukuunottamatta puolukoita, ja sekoita huolella keskenään.

Kaada valitsemiisi konvehtimuotteihin ja tiputa jokaiseen koloon muutama puolukka.

Siirrä pakastimeen noin 15 minuutiksi tai jääkaappiin noin tunniksi. Tarjoile sellaisenaan, käytä muiden, suurempien leivonnaisten tai herkkujen koristeluun tai pakkaa kauniiseen paperipussiin ja vie lahjaksi ystävälle. 

KERÄÄ AINEKSET PUOLUKKA-LUCUMAFUDGEEN VERKKOKAUPASTAMME

(5) 6,29 
(1) 2,80 

2 kommenttia “Lucuma-puolukkafudge

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulla ei ole vielä tuotteita toivelistalla. Jos haluat tallentaa tuotteen toivelistallesi klikkaa sen kohdalla näkyvää sydänkuvaketta.

Toivelista