Kukapa ei rakastaisi toffeemaisia herkkukonvehteja? Lucuma-puolukkafudge on suussasulavan pehmoinen herkkujälkiruoka, josta saa myös esimerkiksi ilahduttavan lahjan tai koristeen kakkuihin ja muihin suurempiin leivonnaisiin. Olemme tässä reseptissä hyödyntäneet sydämenmuotoisia muotteja, mutta fudgea voi valmistaa mihin muotoon tahansa!
Lucuma-puolukkafudgessa yhdistyy fudgen kermaisuus ja puolukan herkullinen kirpeys. Reseptin on luonut Annekatariina.
ANNOS
noin 20 annosta
VALMISTUSAIKA
20 minuuttia
Vegaaninen, tuore, raaka, gluteeniton
LUCUMA-PUOLUKKAFUDGE VALMISTUSOHJE
Sulata kaikki ainekset vesihauteessa lukuunottamatta puolukoita, ja sekoita huolella keskenään.
Kaada valitsemiisi konvehtimuotteihin ja tiputa jokaiseen koloon muutama puolukka.
Siirrä pakastimeen noin 15 minuutiksi tai jääkaappiin noin tunniksi. Tarjoile sellaisenaan, käytä muiden, suurempien leivonnaisten tai herkkujen koristeluun tai pakkaa kauniiseen paperipussiin ja vie lahjaksi ystävälle.
Kokeilin ja hyvää oli 🙂
Millä voi korvata kookosnektarin?