Joulunmakuinen, herkullinen raakasuklaafudge on helppo valmistaa ja vie makeanhimon mennessään! Reseptin on luonut Anni, Berliinissä asuva ravintovalmentaja ja tuleva Personal Trainer.
AINESOSAT
4 rkl Foodin Kookosöljyä
1 dl Foodin Raakakaakaojauhetta
4 rkl hunajaa (tai vegaaniin versioon agavesiirappia)
1 tl Foodin Ceylon kanelia
1/2 tl Foodin Neilikkaa
1/2 tl Foodin Inkiväärijauhetta
1/2 – 1 tl Foodin Kardemummaa
1 tl Foodin Bourbon vaniljaa
1 dl Foodin Kookosmannaa
ANNOS
20 kpl
VALMISTUSAIKA
25 Min
Vegaaninen, maidoton, raaka, gluteeniton
VALMISTUSOHJE
Sulata kookosöljy kattilassa.
Lisää joukkoon hunaja, ja sekoittele, kunnes hunaja on sulanut joukkoon.
Sekoita mausteet kaakaojauheen sekaan.
Ota kattila pois levyltä, ja sekoita kaakao-mauste-seos joukkoon.
Vuoraa kulmikas vuoka (esim. muovirasia) leivinpaperilla, ja kaada suklaamössö rasiaan. Laita hetkeksi jääkaappiin.
Sulata kattilassa kookosmanna.
Ota vuoka jääkaapista,ja valuta sula manna päälle.
Ripottele koristeeksi kanelia. Laita pakkaseen 30-60 minuutiksi.
Sen jälkeen leikkaa varovaisesti haluamasi kokoisiksi paloiksi. Muista säilyttää fudget jääkaapissa!