Toimistoeväät ja yrityslahjat kotimaiselta perheyritykseltä

Kaipaatko toimistollenne monipuolisia välipaloja tai palavereihin parempia herkkuja? Tai ehkä etsit vastuullista ja varmasti ilahduttavaa lahjaa työntekijöille tai yhteistyökumppaneille? Foodinin valikoimasta löydät monipuoliset ja laadukkaat vaihtoehdot – Vaajakoskella valmistetuista välipalapatukoista suussasulaviin raakasuklaisiin sekä hyvinvointia tukeviin lisäravinteisiin ja ruokatuotteisiin. Valintaasi helpottamaan olemme suunnitelleet valmiiksi lahjapaketteja – pienempiä ja suurempia, kaikki yhtä ilahduttavia ja rakkaudella valmistettuja!

Toimitusaika on noin 8–20 arkipäivää tilausmäärästä ja saatavuudesta riippuen. Toimitus- ja käsittelykulut ovat 19,90 €. Olethan yhteydessä tukkuumme p. 045 151 3101 (arkisin klo 8–16) tai tukku@foodin.fi, jos haluat tilata yli 100 kpl, toimituksen eri osoitteisiin (noutopisteeseen alkaen 9,90 € tai kotiosoitteeseen alkaen 14,95 €), tehdä tilauksen ulkomaille tai toivoa muutoksia tai lisäpalvelua.

Joulun yrityslahjat nyt tilattavissa

Foodinin joulupaketit ilahduttavat herkullisella sisällöllään! Tilaa lahjaksi työntekijöille tai yhteistyökumppaneille, tai ilahduta työntekijöitä tilaamalla yhteinen paketti taukohuoneeseen. Kauniisti paketoidut paketit sisältävät valikoimamme suursuosikkeja ja loppuvuoden ihastuttavia uutuuksia, jotka takaavat paremmat herkutteluhetket loppuvuoteen.

Välipaloja Vaajakoskelta

Meissä asuu halu muuttaa tulevaisuutta ja itse tekeminen on meille sydämen asia. Meillä on selkeä näkemys siitä, millaisia tuotteita haluamme valmistaa ja tarjota asiakkaillemme, joten monesti on järkevintä valmistaa ne itse Vaajakosken tehtaallamme, lähes 60 Foodinlaisen yhteisvoimin.

Tiesitkö, että valmistamme Vaajakosken tehtaallamme alusta loppuun esimerkiksi kaikki välipalapatukat, Herkkuisa-raakasuklaalevitteet, raakasuklaalevyt sekä raakasuklaakuorrutetut herkut?

Valmiit välipalapaketit

Valintaasi helpottamaan olemme koonneet valmiita paketteja, jotka sisältävät suosittuja ja moneen makuun sopivia naposteltavia.