RAAKASUKLAAMANTELI IHASTUTTAA LEIVONNAISTEN KORISTEENA JA HERKUTTELUHETKIEN KRUUNUNA
Raakasuklaamanteli on suloinen yhdistelmä lempeän makuista mantelia ja vahvaa perulaista raakasuklaata. Suklaamantelit ovat monen suosikkiherkku, eikä ihme – makujen tasapaino on täydellinen sellaisenaan, mutta myös leivonnaisten ja muiden herkkujen täydentäjänä ja koristeena. Koristele kakut suklaamanteleilla, tai tee viikonlopun aamiaishetkestä herkullisempi lisäämällä kourallinen raakasuklaamanteleita aamumyslin tai puuron joukkoon!
Foodinin raakasuklaat ovat pitkäaikaisen intohimon ja vastuullisen kehittämisen tulos. Perustajamme Lasse Jalkanen on tunnettu suuresta rakkaudestaan raakasuklaaseen, minkä vuoksi suklaat ovat erityisen tärkeä tuoteryhmä meillä Foodinilla. Suklaan raaka-aineena käytetään Criollo-alkuperäislajikkeen kaakaopapuja, joita sadat perheet viljelevät elämäntyökseen Perun Amazonialla sademetsän sydämessä. Makeutensa raakasuklaamme saa maailman kestävimmäksi makeuttajaksi tituleeratusta indonesialaisesta kookossokerista, jossa on alhainen glykeeminen indeksi.
FOODININ KUORRUTETUT RAAKASUKLAAHERKUT OVAT KOTIMAISTA KÄSITYÖTÄ
Foodinin raakasuklaamanteli valmistetaan suomalaisena käsityönä Vaajakosken tehtaallamme. Raakasuklaan valmistus tapahtuu perinteisellä kivimylly- eli stone ground -menetelmällä, jossa jättimäiset myllynkivet jauhavat kahdesta kolmeen vuorokautta raaka-aineet suklaamassaksi. Valmistusprosessin matalalla, alle 42 asteen, lämpötilalla varmistamme, että kaakaopavun ominaisuudet pysyvät tallella valmiiseen tuotteeseen asti. Hellävarainen kivimylly-käsittely vaikuttaa myös suklaan rakenteeseen ja pehmeyteen. Lopuksi hellävarainen kuorrutuskone kietoo täyteläisen mantelin pehmeään raakasuklaaseen.
Raakasuklaamme ovat vegaanisia, eivätkä ne sisällä lainkaan säilöntä- tai lisäaineita. Ei tarvitse kuin vilkaista ainesosalistaa – näissä suklaissa ei ole mitään turhaa.
Kaikki raakasuklaatuotteemme ovat saaneet Avainlippu-merkin osoituksena suomalaisesta osaamisesta ja työstä.
Saattaa sisältää pieniä määriä gluteenitonta kauraa, pähkinöitä, manteleita, seesaminsiemeniä, maitoproteiinia ja gluteenitonta kauraa.
Lotta –
Tosi hyviä, mutta ripauksella (meri)suolaa voisivat olla vielä parempia 😛
Heidi (varmistettu kirjoittaja) –
Raakasuklaamantelit on suklaaherkku suosikkini. Yhdyn edelliseen arvostelijaan, ja toivon että ripaus merisuolaa löytäisi tiensä näihin .