HAPANKIRSIKKA TASAPAINOTTAA MAKEAT HERKUT
Hapankirsikka (Prunus cerasus) on herkullinen yhdistelmä hapanta ja makeaa. Makealle kirsikalle sukua oleva marja on nimensä mukaan maultaan happamampi makuelämys, mutta älä anna nimen hämätä – hapankirsikat ovat todellinen herkuttelunautinto!
Hapankirsikat maistuvat erityisen hyvin myslin, murojen, puuron tai jogurtin seassa. Hapankirsikat tuovat tasapainoa makealle raakasuklaalle tai karamelliselle fudgelle, ja kirsikoita voi lisätä runsaasti vaikkapa hedelmäkeittoon, kakkutaikinaan tai piiraaseen. Hapankirsikat ovat suosittuja myös drinkkien, liköörien ja siirappien pohjana, joten vaikka et olisikaan kokeillut varsinaista kirsikkaa, maku saattaa olla tuttu muualta.
Hapankirsikkapuu on kesävihanta, ja hapankirsikan marjat kypsyvät jo elokuussa. Hapankirsikka tarjoaa yleensä runsaan sadon, mikä tekee siitä myös viljelijöille hyvän vaihtoehdon.
Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.
Pakattu tehtaassa jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä), manteleita, seesaminsiemeniä, maitoproteiinia ja gluteenitonta kauraa.
Natalia (varmistettu kirjoittaja) –
Hapankirsikka on pelastus hapottomalle mahalle, toimii paremmin kuin suolahappo ainakin minulla ja sitä kautta edistää raudan imeytymistä sekä helpottaa oloa rasvaisen ja proteiinipitoisen ruoan jälkeen. Se on vahva antioksidantti joka suojaa suolistoa ja mahalaukkua hapetusstressiltä ja tulehduksilta, sisältää orgaanisia omena- ja sitruunahappoja sekä vitamiineja: С, В1, В2, Р, РР, karoteenia, foolihappoa (B9). Olen etsinyt hapankirsikkaa kesällä tuoreena – tuloksetta, mutta löysin talvella kuivattuna Foodilta, on kätevää ottaa aina mukaan ja napostella kuin karkkia vatsaoireiden helpottamiseksi. Huipputuote!
Natalia (varmistettu kirjoittaja) –
Huipputuote! On pelastus hapottomalle mahalle. On kätevää ottaa aina mukaan naposteltavaksi ja vatsaoireiden helpottamiseksi.
Anna (varmistettu kirjoittaja) –
Herkullisia naposteltavia yksinään tai cashew-pähkinöiden kaverina 🙂
Arja Hietamäki (varmistettu kirjoittaja) –
Erinomainen tuote. Samassa paketissa maistuu makea ja suolainen. Ravintoarvoltaan parempi kuin kirsikka,
Paula (varmistettu kirjoittaja) –
Hapankirsikka on ihan mun lemppari! Voi syödä sellaisenaan tai laittaa jogurtin, puuron tai müslin joukkoon.