Todellinen arjen pelastaja, hernepasta! Keväinen pasta-annos saa makua sekä vihreän värinsä herneistä, kermaisuutta avokadosta ja parmesaanin makua Foodinin Paraveganosta. Tämä arkiruoka valmistuukin käden käänteessä: lisää vain ainekset blenderiin ja keitä pasta.
AINEKSET
Hernekastike:
200g pakasteherneitä
1 avokado
2 valkosipulinkynttä
1 rkl Foodin sitruunamehua
0.5 tl Foodin merisuolaa
0.5 tl Foodin mustapippuria
Tuoretta basilikaa
Muut ainekset:
Spaghetti
1 rkl Foodin hienoa merisuolaa
1 rkl Foodin oliviiöljyä
1 rkl Foodin Paraveganoa
Tuoretta basilikaa
VALMISTUS
Illallinen 15 minuutissa, tässä on todellinen arjen pelastaja!
Sulata pakasteherneet pannulla pienen vesimäärän kanssa ja siirrä pois liedeltä kun sulaneet. Älä keitä herneitä! Lisää herneet, avokado, valkosipuli, sitruunanmehu, suola, pippuri ja basilika blenderiin ja sekoita kunnes silkkisen pehmeää.
Keitä sillä aikaa vesi pastalle, lisää suola ja pasta ja keitä annetun keittoajan mukaisesti al denteksi.
Sekoita pasta kulhossa hernekastikkeeseen ja tarjoile tuoreen basilika, tilkan oliiviöljyä ja Paraveganon kera.