” Kermainen karamellifudge on kahvipöydän simppeli herkku ja valmistuu näppärästi vain muutamasta raaka-aineesta. Reseptin on luonut ravitsemusta opiskeleva hyvinvointikirjailija ja bloggaaja Aino Mäkelä, jolle terveellinen ja ravitseva ruoka on intohimo.”

ANNOKSIA

n. 12 kpl

Valmistusaika

25 Min

Vegaaninen
Tuore
Raaka
Gluteeniton

 

Ainekset

1 dl kookosmannaa
0,5 dl vettä
5 tuoretta taatelia
2 tl lucumaa
ripaus aitoa vaniljaa

Valmistusohje

  1. Mittaa Kookosmanna sekä vesi blenderiin ja surauta tasaiseksi.
  2. Lisää joukkoon taatelit, joista on poistettu kivet, sekä lucuma ja vanilja. Sekoita niin kauan, että seos on samettista. Voit halutessasi leikata massan joukkoon taatelista pieniä paloja ja lisätä ne sattumiksi taikinan sekaan.
  3. Aseta valmis fudgemassa leivinpaperoidun vuoan pohjalle ja nosta pakkaseen 20 minuutin ajaksi tiivistymään.
  4. Leikkaa valmiista fudgesta haluamasi kokoisia suupaloja ja säilytä niitä folioituna joko jääkaapissa tai pakastimessa.