MAKEA JA TÄYTELÄINEN PAPRIKAJAUHE ON MAUSTEKAAPIN KULMAKIVI
Mikäli kaipaat väriä ja lempeää mausteisuutta ruokiisi, on luomulaatuinen paprikajauhe erinomainen vaihtoehto niin kasvis-, kala- kuin liharuokiin. Tämä kauniin punertava ja makea mauste on rantautunut Eurooppaan jo 1400-luvulla ja sitä käytettiin niin mausteena kuin lääkeyrttinä. Kirkkaanpunainen hienoksi jauhettu paprika antaa hennon säväyksen grilliherkuille, salaatinkastikkeille ja se sopii mainiosti myös annosten viimeistelyyn. Espanjan lämmössä kasvatetusta paprikasta valmistetusta mausteesta saat aromit parhaiten esiin miedosti kuumentamalla.
Mausteet ovat yksinkertainen tapa uudistaa tuttuja ruokia ja elävöittää vanhoja reseptejä. Uusien mausteiden kokeilu on helppoa ja hauskaa, ja uusia yhdistelmiä kokeillessa voi tulla keksineeksi vaikka uuden bravuuri-reseptin! Tyypilliset mausteidenkäyttösuositukset tarjoavat inspiraatiota ruokien tuunaukseen, mutta tosiasiassa vain mielikuvitus on rajana, kun mausteilla ryhtyy rohkeasti kokeilemaan! Yksinkertainen pasta, helppo risotto, salaatti tai muut arkiruoat saa helposti maistuviksi nimenomaan mausteilla. Tärkeintä on tasapaino – kun mausteiden käytössä harjaantuu, alkaa hahmottamaan, mikä yrtti tuo esiin minkäkin ruoan aromit, ja missä suhteessa maustetta kannattaa käyttää.
Paprikajauhe säilyy parhaiten kuivassa ja viileässä pakkaus tiiviisti suljettuna.
Pakattu tehtaassa jossa käsitellään gluteenitonta kauraa, pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä), manteleita, seesaminsiemeniä, maitoproteiinia ja gluteenitonta kauraa.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.