KIRPSAKKA JA KULTAINEN INKA-MARJA
Kipakka inka-marja tunnetaan myös ananaskirsikkana, ja se on eteläamerikkalainen monivuotinen kasvi, jonka kullankeltainen marja hohtaa ohuiden lehtien sisällä. Inka-marjat ovat sukua muun muuassa tomaatille, munakoisolle ja perunalle. Foodinin inka-marjat kasvavat Andien vuoriston raikkaassa, puhtaassa ilmastossa.
Inka-marjat sopivat naposteluun sellaisenaan, tai kun mielesi tekee jotakin perinteistä makeaa karkkia raikkaampaa. Inka-marja on erinomainen pari täyteläiselle ja voimakkaalle tummalle raakasuklaalle sekä pehmeille puuroille, jogurteille ja smoothieille. Inka-marjoja voi ripotella myös esimerkiksi myslin ja granolan sekaan tuomaan hedelmäisyyttä ja raikkautta.
Raikkaat marjat sopivat myös suolaiseen ruoanlaittoon. Ripottele inka-marjoja salaattiin, paahdettujen kasvisten sekaan ja sekoita kevyisiin kastikkeisiin.
Tutustu muihin marjoihin ja hedelmiin >>
Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).
Iitu (varmistettu kirjoittaja) –
Nämä ovat aivan ihastuttavia ja sopivasti kirpsakoita herkkuja. Usein kuivahedelmät ovat tosi makeita, mutta näissä on omanlaistaan pirteyttä mukana. Tykkään napostella sellaisenaan, mutta sopivat myös esim. puuron tai soijajogurtin kanssa.