Foodin tarjoaa tänä jouluna herkuttelijoille jotain erityistä: suursuosion saavuttaneet Hasselpähkinä-raakasuklaalevite Herkkuisa ja taatelipatukka ovat saatavilla myös piparkakun makuisina, ja myös Piparitaateli tekee odotetun paluun. Lisäksi uudet ja uniikit makuelämykset kruunaavat rakastetut joulukalenterit sekä suositut raakasuklaaherkut.

Kotimainen perheyritys Foodin vastaa kuluttajien toiveisiin tuomalla markkinoille uutuuksia, jotka tekevät loppuvuoden herkutteluhetkistä entistäkin parempia. Kaikki joulun uutuudet valmistetaan Foodinin omalla elintarviketehtaalla Vaajakoskella. Uutuudet noudattavat vastuullisista ja laadukkaista ruokatuotteista tunnetun perheyrityksen tuttua filosofiaa: niiden on tehtävä hyvää käyttäjälle, viljelijälle ja ympäristölle.

Jouluherkuttelun uusi hitti: Pipari Hasselpähkinä-Raakasuklaalevite Herkkuisa

Foodinin suosituimpiin tuotteisiin kuuluva Hasselpähkinä-raakasuklaalevite Herkkuisa saa rinnalleen uuden, piparkakunmakuisen version. Samettinen herkkulevite vie jouluherkuttelun uudelle tasolle ja hurmaa kaikenikäiset herkkusuut.

“Pipari Herkkuisa on ehkä parasta, mitä olen koskaan maistanut ja ennustamme tästä joulun hittiä,” naurahtaa Foodinin toinen omistaja Maria Jalkanen ja jatkaa: “Mielestämme herkuttelu kuuluu arkeen, ja haluamme olla mahdollistamassa tätä valmistamalla Herkkuisan luonnon omista raaka-aineista – ilman perinteistä valkoista sokeria tai esimerkiksi palmuöljyä. Herkkuisa sopii kaikenlaiseen herkutteluun: aamupuuron tai leivän päälle, joulutorttujen täytteeksi, kakkujen kuorrutteeksi tai osaksi leivonnaisia. Vain mielikuvitus on rajana!” 

Vegaaninen Pipari Hasselpähkinä-Raakasuklaalevite Herkkuisa on täynnä kestävää kehitystä tukevia, luomulaatuisia ainesosia, kuten hasselpähkinää, kookosmaitojauhetta ja kaakaojauhetta. Piparkakun maun levitteeseen tuo luomulaatuinen piparkakkumauste, joka sisältää esimerkiksi kanelia, kardemummaa, muskottipähkinää ja neilikkaa.

Piparkakkupatukka muutamasta raaka-aineesta

Makea ja mehevä taateli, luomulaatuinen piparkakkumauste sekä ripaus merisuolaa – siinä koko salaisuus! Yksinkertaisella luonnon reseptillä valmistuva Piparitaatelipatukka hämmästyttää makuelämyksellä, joka siivittää aistit joulutunnelmaan. Pehmeä Piparitaatelipatukka on kuin jokaisen salainen joulupahe – raaka piparkakkutaikina! Ilman öljyä, viljoja, valkoista sokeria tai säilöntäaineita valmistuva Piparitaatelipatukka on paitsi parempi vaihtoehto raalle piparkakkutaikinalle, myös aidosti parempi herkku ja näppärä välipala, joka maistuu koko perheelle ja sopii myös erikoisruokavaliota noudattaville.

Piparitaateli tekee odotetun paluun

Piparitaatelit tekevät odotetun paluun ja nousevat valikoiman kestosuosikin, Lakritsitaatelin rinnalle. Ihastuttavat Piparitaatelit on valmistettu ilman lisättyä sokeria tai mitään muutakaan ylimääräistä, mikä tekee niistä loistavan ja terveellisen herkkuvaihtoehdon. 170 gramman pussi sisältää meheviä ja makeita Deglet Nour -taateleita, jotka on kuorrutettu hurmaavalla piparkakkumausteella. Napostele sellaisenaan tai kokeile leivonnassa sekä puuron ja granolan joukossa. 

Uudistuneet Paremmat välipalat- ja Raakasuklaa-joulukalenterit tarjoavat makuelämyksiä joulun odotukseen

Supersuosittu Paremmat välipalat -joulukalenteri palaa tänä vuonna entistä houkuttelevampana, uusien makujen kruunaamana. Kalenteri inspiroi terveellisten ja herkullisten välipalojen maailmaan: puolet luukuista kätkee sisälleen valikoimamme suosituimpia välipalapatukoita, kun taas toiset puolet tarjoavat erilaisia naposteltavia – kuten maustettuja pähkinöitä ja evässekoituksia. Mukana on myös piparkakun makuisia uutuuksia sekä syksyn odotettuja kaurauutuuksia.

Raakasuklaa-joulukalenteri kätkee sisälleen 24 ainutlaatuista Suomessa valmistettua raaka- ja valkosuklaaherkkua, myös sellaisia, mitä ei muualta löydy! Uusina ja uniikkeina makuina kalenterista löytyy esimerkiksi kotimaisella puolukalla rikastettu raakasuklaa sekä chili-merisuola-raakasuklaa, johon chili tuo mukavasti potkua ja merisuolakiteet ripauksen ihanaa suolaisuutta.

100 % Suomessa valmistetut kalenterit tarjoavat maistuvia yllätyksiä joulukuun jokaisena päivänä aina aattoon asti ja antavat täydellisen mahdollisuuden sukeltaa kotimaisen perheyrityksen monipuoliseen välipala- ja herkkuvalikoimaan.

Uutuusmakuja suomessa valmistettujen herkkujen valikoimaan

Joulusesonkiin saapuu myös uusia raakasuklaaherkkuja, jotka ovat ihastuttaneet aikaisempina vuosina raakasuklaajoulukalentereissa: Piparisuklaanmakuiset pähkinät saavat rinnalleen Chai-orange raakasuklaacashewin ja Chai-orange raakasuklaamantelin. Raakasuklaa valmistetaan nimensä mukaisesti raaoista, paahtamattomista kaakaopavuista. Hyvän raakasuklaan salaisuus piilee laadukkaassa kaakaopavussa ja sen hellässä, taitavassa valmistuksessa. Autenttisen maun lisäksi raakasuklaalla on toinenkin salaisuus: Kaakao on maailman antioksidanttirikkain hedelmä, ja tämän tuomia terveydelle edullisia ominaisuuksia Foodin vaalii käyttämällä valmistuksessa tarpeeksi matalaa lämpötilaa.

Joulun 2024 uutuudet ja sesonkituotteet: 

Pipari Herkkuisa, Luomu 230g
Piparitaatelipatukka 35g
Piparitaateli 170g
Paremmat Välipalat-joulukalenteri 530g
Raakasuklaajoulukalenteri, Luomu 530g
Piparisuklaamanteli, Luomu 60g
Piparisuklaacashew, Luomu 60g
Chai-orange raakasuklaacashew, Luomu 60g
Chai-orange raakasuklaamanteli, Luomu 60g

Lisätiedot

Maria Jalkanen, Omistaja, luova johtaja, +358 44 021 0193, maria@foodin.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulla ei ole vielä tuotteita toivelistalla. Jos haluat tallentaa tuotteen toivelistallesi klikkaa sen kohdalla näkyvää sydänkuvaketta.

Toivelista