Tuukka Pursiainen

Olen Tuukka Pursiainen, liikunta-alan yrittäjä ja monessa jutussa mukana. Harrastan juoksua, kuntosalia, pallopelejä, pyöräilyä ja melkeinpä mitä vain.

Tällä hetkellä suurin osa ajastani menee kehittämämme City Survivors- kilpailun pyörittämiseen, uusien kilpailuiden ideoimiseen, rakentamiseen ja toteuttamiseen. Sen ohella toimin vaimoni Monnan kanssa personal trainerina / valmentajana toisessa yrityksessämme MT Personal Training:ssa. Valmentajana minulla niin yksilöasiakkaita, kuin mahtava treeniryhmämme, joka harjoittelee 3-5 kertaa viikossa ympäri vuoden. Tämän lisäksi vedämme kahta erilaista verkkovalmennusta: terveelliseen ravintoon keskittyvää Safkat kuntoon sekä kokonaisvaltaisempaa elämäntapavalmennusta Muutos-valmennusta.

Valmentajana koen saavuttavani jotain merkittävää aina, kun joku asiakkaani on tehnyt parannuksia kohti terveellisempiä elämäntapoja. Saan välillä myös ihania viestejä seuraajltani Instagarmissa, missä kuulen, että perheemme arjen ja kommelluksien seuraaminen on tuonut jollekin ilon surun keskelle tai toivon paremmasta päivästä suuren menetyksen jälkeen. Ne ovat hetkiä, jolloin koen oikeasti suurta kiitollisuutta siitä, että olemme onnistuneet jossain todella paljon merkittävämmässä asiassa, kuin rasvan polttamisessa.

Ruokavaliolla ja terveellisellä ravinnolla on minulle erittäin suuri merkitys. Huomaan asettavani sen päivittäisessä elämässäni ja valinnoissani todella korkealle. Samalla olen oppinut sen, että kun tekee paljon töitä, liikkuu monipuolisesti ja elää vielä tätä hektistä, mutta ihanaa vauva-arkea, niin ravinnolla on todella suuri merkitys oman jaksamisen kannalta. Se on riittävän levon ja sopivan liikunnan ohella ehdottomasti tärkein elementti kokonaisuudessa. Ilman terveellistä ja hyvälaatuista ravintoa en jaksaisi paahtaa samalla intensiteetillä, kuin nyt!

Tuukan suosikit

  1. Grassfed heraproteiini, joka on päivittäisessä käytössäni niin aamupala smoothiessa, kuin palauttavana välipalana treenin jälkeen.
  2. Raakasuklaalla kuorrutetuilla inkivääripaloilla ja mulperimarjoilla herkuttelen silloin, kun mieli tekee jotain todella hyvää, mutta kuitenkin myös terveellistä.
  3. Miehet eivät välttämättä usein paljasta leipovansa tai rakastavansa ruoanlaittoa, mutta minä rakastan. Käytänkin usein Foodinin mahtavia tuotteita, kuten kvinoa, kurpitsansiemen tai tattarijauhoja mm. herkullisten sämpylöiden leipomiseen. Omat suosikkini ovat Ainon reseptistä inspiroidut bataatti-porkkanasämpylät. Ne ovat rehellisesti sanottuna paremman makuisia, kuin yhdetkään kaupan leivistä.
×  

Total: 0.00

Proceed to Checkout

Coupon/Referral Code? You'll enter that at checkout.