IHASTUTTAVAN MAKEA VALKOSUKLAA HERKKUISA – VANHA RESEPTI
Ihanan pehmeä ja makunystyröitä hellivä valkosuklaa Herkkuisa valmistetaan 100% kasvipohjaisista raaka-aineista – luomuna tietenkin! Herkkuisa maistuu niin sellaisenaan, kuin osana leivonta ja smoothiekulhojakin. Parhaimmillaan valkosuklainen, makea Herkkuisa on tuoreiden mansikoiden dippinä tai esimerkiksi leivonnaisten koristeena.
Herkkuisa valmistetaan Vaajakoskella 100% aurinkoenergialla. Tiesithän, että tuotantomme on hiilineutraalia?
HUOM! Tuote voi sulaa juoksevaksi korkeissa lämpötiloissa, mutta voit halutessasi nostaa tuotteen jääkaappiin jähmettymään. Sulaminen ei vaikuta tuotteen säilyvyyteen.
Avaamisen jälkeen säilytä Herkkuisa huoneenlämmössä korkki suljettuna.
HELPPO JA HERKULLINEN KESÄJÄLKIRUOKA: HERKKUISA -MANSIKAT
Tarvitset:
Foodin Herkkuisa-levite
Mansikoita
Näin onnistut:
Sulata miedolla lämmöllä Herkkuisa juoksevaksi. Dippaa mansikoita levitteessä ja nosta hetkeksi jähmettymään jääkaappiin tai pakastimeen. Nauti hymyssä suin!
Tutustu myös sokeroimattomaan Herkkuisaan >>
Valmista herkullista karamellipavlovaa, jonka reseptin on laatinut Justanotherfoodiegramin Michelle.
Valmistettu tehtaassa jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel– ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.