RAAKASUKLAAPARAPÄHKINÄ TALTUTTAA SEKÄ SUKLAAN- ETTÄ PÄHKINÄNHIMON
Raakasuklaaparapähkinä on täyteläinen ja suussasulava yhdistelmä eksoottista, aromaattisen täyteläistä parapähkinää ja perulaista luomuraakasuklaata. Napostelun lisäksi näitä herkkuja voi ripotella muutaman myslin tai granolan joukkoon tai käyttää jälkiruokien koristeluun.
Foodinin raakasuklaat ovat pitkäaikaisen intohimon ja vastuullisen kehittämisen tulos. Perustajamme Lasse Jalkanen on tunnettu suuresta rakkaudestaan raakasuklaaseen, minkä vuoksi suklaat ovat erityisen tärkeä tuoteryhmä meillä Foodinilla. Suklaan raaka-aineena käytetään Criollo-alkuperäislajikkeen kaakaopapuja, joita sadat perheet viljelevät elämäntyökseen Perun Amazonialla sademetsän sydämessä. Makeutensa raakasuklaamme saa maailman kestävimmäksi makeuttajaksi tituleeratusta indonesialaisesta kookossokerista, jossa on alhainen glykeeminen indeksi.
FOODININ KUORRUTETUT RAAKASUKLAAHERKUT OVAT KOTIMAISTA KÄSITYÖTÄ
Foodinin raakasuklaaparapähkinä valmistetaan suomalaisena käsityönä Vaajakosken tehtaallamme. Raakasuklaan valmistus tapahtuu perinteisellä kivimylly- eli stone ground -menetelmällä, jossa jättimäiset myllynkivet jauhavat kahdesta kolmeen vuorokautta raaka-aineet suklaamassaksi. Valmistusprosessin matalalla, alle 42 asteen, lämpötilalla varmistamme, että kaakaopavun ominaisuudet pysyvät tallella valmiiseen tuotteeseen asti. Hellävarainen kivimylly-käsittely vaikuttaa myös suklaan rakenteeseen ja pehmeyteen. Lopuksi hellävarainen kuorrutuskone kietoo parapähkinän pehmeään raakasuklaaseen.
Raakasuklaamme ovat vegaanisia, eivätkä ne sisällä lainkaan säilöntä- tai lisäaineita. Ei tarvitse kuin vilkaista ainesosalistaa – näissä suklaissa ei ole mitään turhaa. Parapähkinöiden runsaan seleenipitoisuuden vuoksi näitä suklaaherkkuja tulee nauttia kohtuudella, noin 2-5 suklaaparapähkinää päivässä.
Kaikki raakasuklaatuotteemme ovat saaneet Avainlippu-merkin osoituksena suomalaisesta osaamisesta ja työstä.
HÄVIKKISYY
2-laatu. Nämä raakasuklaalla kuorrutetut parapähkinät eivät ole laadultaan luomua ja tuotteen/paketin ulkonäkö eroaa alkuperäisestä. Pelasta iso pussi herkkuja hävikiltä ja nauti suussa sulavasta makuyhdistelmästä!
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).
Emmi (varmistettu kirjoittaja) –
Siis tajuttoman hyviä!!
Vähän jo intaannuin napsimaan, kunnes tajusin ettei parapähkinöitä voi syödä niin paljon, niiden korkean seleeni pitoisuuden vuoksi. Mutta herkullisia!