TUMMA JA TÅYTELÄINEN RAAKASUKLAAROUHE
Foodinin täyteläisen herkullinen 72 % tumma raakasuklaarouhe sopii erinomaisesti kaikenlaiseen herkutteluun ja leivontaan. Rouheen kaakaopitoisuus on 72 %, jonka maistat tumman täyteläisenä ja intensiivisenä makuelämyksenä. Kuten muutkin suklaatuotteemme, myös tämä raakasuklaarouhe on täysin vegaaninen.
Käytä tummaa raakasuklaarouhetta joko sellaisenaan herkutteluun tai valmista itse omaa raakasuklaata sulattamalla rouhetta lämpimässä vesihauteessa. Voit maustaa sulan suklaamassan lempiherkuillasi, kuten kuivatuilla hedelmillä, pähkinöillä, kookoshiutaleilla, lakritsitaateleilla tai mausteilla, kuten merisuolalla, kardemummalla, mintulla, lakritsijauheella, kanelilla tai vaikka mustapippurilla. Maustamisen jälkeen jäähdytä suklaa uudelleen valitsemiisi muotteihin ja nauti! Raakasuklaarouhe sopii sulatettuna myös jälkiruokiin ja leivontaan!
Pehmeän rapea suklaarouhe on sellaisenaan herkullinen lisä granolan, myslin, eväissekoitusten, puuron, smoothien sekä jogurtin joukkoon. Käytä rouhetta myös koristeena leivonnassa ja jälkiruoka-annoksissa.
Foodinin raakasuklaarouhe on valmistettu Jyväskylässä perinteisellä Stone Ground- eli kivimyllymenetelmällä korkealaatuisesta kylmäprosessoiduista Criollo-lajikkeen kaakaosta, maukkaista kookoshiutaleista ja ravinteikkaasta kookossokerista. Hellävarainen valmistustapa takaa suussasulavan pehmeän koostumuksen.
Luomu, raaka, gluteeniton, lisä- ja säilöntäaineeton.
Meidän kaakaopapumme viljellään pienten perheviljelijöiden toimesta, joiden kanssa tarkkaan valitut hankkijakumppanimme tekevät tiivistä yhteistyötä. Massatuotantoon liittyvät tyypilliset eettiset ongelmat kuten lapsityövoiman käyttö on siis hyvin paljon tarkemmin kontrolloitua.
Kumppanimme paikan päällä vastaavat koulutuksen, terveydenhuollon ja muiden viljelijäyhteisöjä tukevien toimintojen toteutumisesta, näihin lukeutuu myös lasten koulunkäynti. Jo Organic-sertifikaatti takaa luonnon, eläinten ja ihmisten oikeudenmukaisen ja reilun kohtelun. Kumppaneillamme on lisäksi SPP-sertifikaatti, joka varmistaa varat lasten koulunkäyntiin ja mahdollistaa viljelijöiden toiminnan seuraamisen.
Lisätietoa SPP-sertifikaatista löydät täältä >>
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).
Tutustu raakasuklaan ekologiseen viljelyyn Lue lisää raakasuklaan valmistuksesta Tutustu suklaamestari-Mallan työpäivään
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.