RAAKASUKLAAINKIVÄÄRI ON YKSI ASIAKKAIDEMME SUOSIKEISTA
Foodinin pehmeät ja kipakat, täyteläisellä raakasuklaakuorrutteella päällystetyt makeat raakasuklaainkiväärit ovat ainutlaatuisen herkullinen, vastuullisen kehittämisen tulos. Perustaja Lasse Jalkanen on tunnettu rakkaudestaan raakasuklaaseen, ja suklaat ovatkin yksi Foodinin tärkeimmistä tuoteryhmistä.
Raakasuklaainkiväärit ovat vegaanisia ja luomulaatuisia, eivätkä ne sisällä lainkaan lisä- tai säilöntäaineita.
RAAKASUKLAAINKIVÄÄRIN VALMISTUS
Suklaan raaka-aineena käytetään Criollo-alkuperäislajikkeen kaakaopapuja. Sadat pienet perheviljelijät viljelevät kaakaopapuja Perun Amazonialla kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Raakasuklaa on makeutettu maailman kestävimmäksi makeuttajaksi tituleeratulla indonesialaisella kookossokerilla, jolla on alhainen glykeeminen indeksi (GI 35).
Raakasuklaainkiväärit valmistetaan suomalaisena käsityönä Vaajakosken tehtaallamme. Raakasuklaan valmistus tapahtuu perinteisellä kivimylly- eli stone ground -menetelmällä, jossa jättimäiset myllynkivet jauhavat kahdesta kolmeen vuorokautta raaka-aineet suklaamassaksi, ja tekevät suklaasta pehmeää ja samettista. Valmistusprosessin matalalla, alle 42 asteen lämpötilalla varmistamme, että kaakaopavun ominaisuudet pysyvät tallella valmiiseen tuotteeseen asti. Lopuksi kipakat inkiväärit kuorrutetaan samettisella suklaalla.
Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinöitä, manteleita, seesaminsiemeniä, maitoproteiinia ja gluteenitonta kauraa.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.