Kuvaus

 Nyt voit valita mieluisasi puhtaat ja laadukkaat proteiinit kimppahintaan. Valitse kolme proteiinia yhteishintaan 49€.

Kotimainen vatsaystävällinen heraproteiini on erinomainen vaihtoehto niille, ketkä haluavat laadukkaan proteiinilisän ilman maidon allergisoivaa kaseiinia tai laktoosia. Kotimainen heraproteiinimme on valmistettu termisoimalla, jolloin lämpötila pysyy matalampana verrattuna pastörointiin ja proteiinien terveyttä edistävät peptidit ja mikrofraktiot ovat yhä tallella.

Kanadalainen, keltaisesti herneproteiinista valmistettu herneproteiinimme on vatsaystävällinen ja erittäin laadukas vaihtoehto heraproteiinille. Herneproteiini sisältää paljon mm. arginiinia ja l-glutamiinia, mitkä edistävät lihaskasvua.

Riisiproteiinimme on hienojakoista, puhdasta ja laadukasta kasviproteiinia, joka sopii niin leivontaan kuin smoothien, jugurtin tai puuron kanssa nautittavaksi. Se on kasviproteiinista vähiten allergisoiva, jos laisinkaan ja sen vuoksi sopii useimmille.

Hamppuproteiinimme valmistetaan hellävaraisesti puristamalla hamppuöljy siemenistä, jonka jälkeen se jauhetaan hienoksi proteiinijauheeksi. Se sisältää paljon muutakin, kuin vain proteiinia ja on sen vuoksi erinomainen lisä päivittäiseen proteiinitarpeen lisäämiseksi.

Kurkumalatte

"Nopeasti valmistuma, kermaisen täyteläinen kurkumalatte tarjoaa annoksen kehollemme tärkeitä antioksidantteja herkullisessa muodossa! Reseptin on luonut ravitsemusta opiskeleva hyvinvointikirjailija ja bloggaaja Aino Mäkelä, jolle terveellinen ja ravitseva ruoka on...

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Proteiinit 3kpl”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

×  

Total: 0.00

Proceed to Checkout

Coupon/Referral Code? You'll enter that at checkout.